Sudah sebulan berc3rai kali kedua, nampaknya kemlut rumah tangga pelakon Zarina Anjoulie dan bekas suaminya, Eilyas Azhar masih berpanjangan.

Terbaru, Zarina memuat naik kenyataan mendkwa dipvkvl dan dicklk bekas suaminya itu selepas mereka kembali rujuk. Zarina mendkwa perkara itu terjadi di rumah keluarganya di hadapan adiknya, pembantu rumah serta anaknya.

dia b4ntai aku depan adik aku dia c3klk aku depan anak aku 60bcc7f56beb9

Zarina berkata dia juga sudah membuat laporan polis mengenai perkara itu. Dkwa Zarina dia dipvkvl kerana mahu memeriksa teleon suaminya ketika itu. Kata Zarina lagi, dia mempunyai segala bukti dan laporan polis kejadian tersebut.

dia b4ntai aku depan adik aku dia c3klk aku depan anak aku 60bcc7f5d5c88

Menerusi satu lagi perkongsian terbaru, Zarina mendkwa Yas meminta RM10,000 untuk melafazkan c3rai. Dkwa Zarina, apa sahaja melib4tkan suaminya semuanya memerlukan duit.

Disebabkan itu Zarina berkata dia cuba untuk ‘memancing’ lelaki itu untuk melafazkan c3rai tempoh hari dengan menawarkan wang untuk melepaskannya sebagai isteri.

dia b4ntai aku depan adik aku dia c3klk aku depan anak aku 60bcc7f63e59f

Dalam satu lagi entri, Zarina ada memuat naik laporan polis mendkwa sering di4ibkan bekas suaminya itu malah lelaki itu pernah memanjat rumahnya untuk merakam gambarnya dalam keadaan 4ib serta mengvgut menyebarkan gambar tersebut.

dia b4ntai aku depan adik aku dia c3klk aku depan anak aku 60bcc7f6d42e4

Terdahulu, Zarina mengesahkan dia dan suaminya, Eilyas Azhar atau lebih dikenali sebagai Yas bercrai buat kali kedua selepas rujuk selama dua bulan.

Ibu Anju Bersuara

https://www.instagram.com/tv/CPx2sUpoXoM/?utm_source=ig_web_copy_link

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: rotikaya via dnq

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Previous article“Tump4s..Aku Takvt Jarvm!”Gelagat Aedy Ashraf Ambil Vaks1n Bikin Terhibur
Next articleAnak Perempuan Aliff Syukri Ced3ra, Tangan Tersep1t Pada Mesin Treadmill

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here