Umum kini sudah mengetahui bahawa pelakon Intan Ladyana dan penyanyi Harris Alif bakal mendirikan rumah tangga pada 6 Februari akan datang.

Kisah cinta mereka ini menjadi perhatian ramai disebabkan perbezaan usia yang sangat jauh iaitu 17 tahun.

877932

Namun itu tidak membuatkan pasangan ini putus asa dalam bercinta, malah memandang hubungan mereka ini perlu ke peringkat yang seterusnya.

Dalam meniti hari ke majlis pernikahan, Harris telah memuat naik satu video ringkas menunjukkan mereka berdua saling ‘memb0corkan’ rahsia masing-masing di laman YouTube berdurasi selama 6 minit.

Video tersebut diberi tajuk ‘The Wedding Shoe Game‘ yang mana mereka diberi beberapa soalan dan perlu menjawabnya dengan menunjukkan kasut sendiri atau pasangan.

Nampaknya di dalam video tersebut kita dapat ketahui bahawa Harris merupakan seorang jejaka yang sangat matang walaupun baru berusia 22 tahun.

NNN77iey intanla

Antara soalan yang menunjukkan kematangan dalam dirinya ialah Harris merupakan orang pertama yang memulakan langkah dalam hubungan mereka, beliau juga yang mengucapkan kata-kata cinta dan menunjukkan sikap romantik!

Siapa cakap lelaki muda ni tak matang, Harris ini antara lelaki muda yang matang sebelum usianya tau.

Apa pun, tahniah kepada Intan dan Harris, semoga urusan mereka berdua dipermudahkan!

Kredit video dan foto: YouTube channel Harris Alif dan Instagram Harris Alif

Sumber: https://www.hotfm.com.my/hotupdate-menghitung-hari-sebelum-majlis-harris-alif-dan-intan-ladyana-bocor-rahsia-masing-masing/

Previous articleLama Tidak Dengar Nama Sugu Pavithra Selepas Isu Sugu Dit4ngkap. Hari Ini Mahkamah Telah Buat Keputusan Dan Ini Yang Terjadi Kepada Sugu, Suami Pavithra
Next articleNampak Macam Baby Bump, Marsha Milan Hamil? Siap Tunjuk Bukti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here