Melamp4u! Ayda Jebat Sekali Lagi Jadi M4ngsa Lelaki Tak Berguna

Penyanyi dan pelakon, Ayda Jebat meluahkan rasa kecewa apabila masih ada segelintir individu tidak bertanggungjawab membuat g4ngguan seekksual terhadapnya.

Ayda atau nama sebenatnya Nur Suhada Jebat, turut berkongsi beberapa bukti mesejyang diterima olehnya dari individu yang tidak dikenali di Instagram.

https://www.instagram.com/p/CFpMME_gGFq/?utm_source=ig_embed

Menurut Ayda, g4ngguan ini bukan pertama kali dialami olehnya sejak begelar anak seni. Bahkan, individu tersebut sering menghantar ayat dan foto tak snnoh mereka menerusi direct message (DM) di media sosial.

Tambah Ayda lagi, dia sudah menyekat beberapa akaun biad4p sebelum ini, namun perkara yang sama masih berulang. Jelasnya lagi, dia tidak teragak untuk mengambil tindakan terhadap individu berkenaan.

Perkongsian Ayda ternyata meraih perhatian netizen termasuk tunangnya iaitu Nabil Mahir. Sebagai tunang, Nabil telah repost semula posting yang dimuat naik Ayda dan mendesak Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) mengambil tindakan terhadap isu tersebut.

Tambah Nabil, perbuatan sedemikian dianggap sebagai bvli s1iber. Terdahulu, Nabil pernah memberi am4ran kepada lelaki yang sering menghantar gambar tidak sennoh mereka kepada Ayda.

Sumber: Ayda Jebat

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : OHBULAN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*