Connect with us

Entertainment

“Masih Menerima Raw4tan Di H0spital Akib4t G4strik”- Isteri Ezad Lazim Mohon Orang Ramai ‘Doa’ Kesembuh4n Suaminya

Published

on

PETALING JAYA – Isteri kepada penyanyi Ezad Lazim iaitu Zeana memohon orang ramai mendoakan kes3mbuhan suaminya yang kini masih terl4ntar dan menerima rawatan di hospital akib4t g4strik kr0nik yang dialaminya.

Menerusi entri yang dimuat naik dalam Instagram, Zeana turut meminta sesiapa sahaja untuk tidak segan silu bertanya khabar tentang keadaan mereka berdua lebih-lebih lagi suaminya.

“I love you (saya cintakan awak) . Kuatkan semangat, anak-anak perlukan kita. Sikit lagi sihatlah”.

Foto ig:ezadlazim_supporters

“Semoga saya juga tabah, tahun ini dug4an kami macam ni pula. Cuma tanyalah khabar kami, sebab saya ni jenis segan nak minta tolong orang,” tulisnya.

Pada hantaran sama, Zeana turut berkongsi mengenai dug4an ber4t yang menimpa keluarga kecilnya dalam situasi dihimpit pand3mik ketika ini.

“Cepatlah sihat. Nanti dengan siapa saya nak berg4duh. Saya nak bekerja dan cari rezeki. Tanggungjawab rasa beratnya. Dengan anak kelas dalam talian. Saya nak buat apa-apa semuanya terbatas.

Foto ig:ezadlazim_supporters

“Mereka memerlukan saya. Hakik4tnya, saya juga perlukan bahu orang juga. Sekarang, adik beradik pun tak dapat mel4wat tapi sekurang-kurangnya, semangat itu ada kan,” katanya lagi.

Menjengah ruangan komen, rata-rata pengikut dan rakan selebriti turut mendoakan kesihatan dan kesembuhan Ezad serta meminta mereka sekeluarga menerima ujian Allah.

“Cepat s3mbuh sahabatku, semoga tabah dan kami doakan Allah permudahkan segala urusan serta sihat seperti sedia kala.

“Lama tak dengar khabar abang Ezad. Semoga cepat sembuh ya. Banyakkan rehat ya,” tulis netizen.

Terdahulu, Ezad yang merupakan bekas vokalis kumpulan Exist dikejarkan ke h0spital selepas dis3rang gastrik kr0nik dan selamat menjalani pemb3dahan 22 Julai lalu.

 

Sumber:K! ONLINE via ezadlazim_supporters

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara