Lembu Terp3ranj4t Lihat Lelaki Meny0rok, “Dengan Aku2 Sekali J3rit”

Setiap haiwan memiliki keistimewaan dan kelebihannya yang tersendiri. Ada spesis yang dipelihara bagaikan keluarga sendiri, ada juga sejenis yang diternak untuk mendatangkan keuntungan. Semuanya bergantung kepada tujuan mengapa sesuatu haiwan itu dipelihara.

Namun begitu, baru-baru ini satu video yang memaparkan seekor lembu terper4njat telah mencvri perhatian ramai. Manakan tidak, kelihatan lembu tersebut pada awalnya berjalan seperti biasa. Tiba-tiba ia terper4njat selepas ada seorang lelaki yang juga terk3jut dengan kehadiran lembu itu.

Apatah lagi reaksi haiwan melompat hingga terk3jut gara-gara kehadiran lelaki tersebut. Berikut adalah rakaman lembu terperanjat lihat lelaki menyorok yang dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun @_abangmox ini:

@_abangmox

#viral 😂😂😂 #ohno#trending#funny#foryou#foryoupage

♬ Oh No – Kreepa

Betul terk3jut lembu tersebut sampai melompat dan terj4tuh! Bukan main sakan orang dalam video ini mengenakan lembu itu ya. Apa-apa pun perkongsian rakaman lembu terp3ranjat ini telah meraih hampir 5 juta tontonan dan 400 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan rakaman ini.  Berikut antara reaksi selepas menyaksikan rakaman ini di ruangan komen:

“Dengan aku2 sekali jer1t weiii”

Lembu Terperanjat 4

“Ya Allah sian nye lembu tu. Dia pun ikot terk3jut”

Lembu Terperanjat 3

“Tengok berapa kali pun tetap g3lak”

Lembu Terperanjat 2

“Kesi4n lembu tu…Aku saja tengok banyak kalo..Biar lembu tu penat terk3jut”

Lembu Terperanjat 1

Sumber:himpunanceritalawak

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*