Lawa Dihias Tapi Akhirnya Jadi Tempat Meng4sah Bakat Kucing Cetus,Gel4k Tawa Ramai

Telatah seekor kucing milik seorang individu ini mencetuskan pengguna aplikasi popular TikT0k terhibur dan tidak dapat menahan ketawa rata-rata daripada mereka akibat satu peristiwa dikongsikan kepada umum.

Umum diketahui, sifat kucing yang memang ada yang suka mencakar atau mengig1t dan itu jugalah yang berlaku kepada individu tersebut apabila kucing miliknya menc4kar.

Namun begitu, bukanlah dirinya yang dicakar namun satu ruang rumahnya yang telah menjadi tempat kucing itu yang dikatakan meng4sah bakat.

IMG_20210704_231839

Melihatkan video yang dimuat naiknya di aplikasi TikTok menampakkan bagaimana lawanya satu ruang rumahnya yang telah siap dipasang beberapa kabinet dan turut terselit ditengahnya pula wallpaper berwarna putih. Sangat lawa caranya mendekorasi ruang terbabit.

Namun begitu, jika hanya melihat di awal video pasti ramai yang tidak mengetahui sebenarnya ruang yang dihias itu berakhir ros4k selepas kucing miliknya pula meng4sah bakat di situ.

Lalu sempat juga dia berseloroh di akhir video untuk menunjukkan bagaimana dia membalas terhadap haiwan kesayangannya itu.

@mumumellowAlhamdulillah kenyang😊 #kucing♬ Oh No – Kreepa


Dalam pada masa yang sama, ruang komen di hantaran video tersebut mendapat ribuan tanda suka dengan dihujani bermacam-macam respon lucu ramai pula.

“Aku baru berangan nak deco…”

Kucing Kucing

“Hahahaha corak tambahan tu”

IMG_20210704_232103

“Kucing saya pun…”

IMG_20210704_232140

Sumber:https://himpunanceritalawak.com/

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*