“Kurang Apa Lagi Mahu Civm-Civm?!” -Suami Bagi Am4ran Kepada Nia Ramadhani lsu Adeg4n Bercivm

Kehidupan rumah tangga Nia Ramadhani dan Ardi Bakrie jauh dari sebagai g0sip n4kal, bahkan pasangan itu kerap berkongsi kebahagiaan di media sosial mereka.

Bukan itu saja, Nia cukup rapat dengan mentuanya dan dilayan seperti menantu kesayangan di kediaman mereka.Bagaimanapun, di sebalik kebahagiaan, Nia mengakui suaminya tidak akan teragak-agak untuk menghalaunya keluar dari rumah.

Hal itu akan terjadi sekiranya Nia melakukan adegan 1ketika berlakon filem atau sinetron!Nia menceritakan akan perkara terbabit dalam sebuah rancangan YouTube sebelum ini.

Ketika itu Nia bertanyakan soalan kepada Shandy Aulia bagaimanakah penerimaan suaminya sekiranya berlakon adegan berc1ium dengan Samuel Rizal dalam Eiffel I’m In Love 2.

Jawab Shandy ketika itu, suaminya tidak membantah dan dia sendiri sudah menjelaskan kepada suaminya tentang skrip dan lakon layar.Berbeza dengan Shandy, Nia memberikan jawapan sebaliknya.

“Kalau aku melakukan adegan berci1um pasti dikunci di depan rumah.”Mentua pun tak mahu saya berada di rumah mereka. Aku pasti akan diusir,” katanya.Nia juga menceritakan reaksi suaminya apabila dimaklumkan mengenai keperluan adegan berc1ium.

Kata suaminya; “Kurang apa lagi mahu berci1um-ciu1m?”

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*