Sedia maklum, isu tentang ahli usahawan kosmetik terkenal, Dato’ Seri Vida meminta agar golongan terj3jas tidak terlalu mengharapkan pada bantuan bendera putih yang sedang hangat diperkatakan oleh warganet di laman media sosial.

Menurut DSV, walaupun beliau dik3cam teruk oleh warganet berkaitan dengan isu bendera putih, dia meminta agar lebih ramai orang yang menghulurkan bantuan kepada yang memerlukan.

Kepada sesiapa yang mengvtuk atau m3nghina saya. Yang kononnya berlumba lumba nak jadi hero? Hanya pandai mengh3ntam tu harap anda pun sama membantu okay.


Menerusi perkongsian di laman media sosial Instagramnya, DSV terlihat sedang bergambar bersama-sama barang keperluan yang hendak dihulurkan kepada golongan yang memerlukannya.

Melalui kemas kini yang terbaharu, DSV telah memuat naik sebuah rakaman video dimana beliau sedang berkunjung ketempat tinggal salah seorang yang menerima bantuannya di pondok kecil di kawasan kandang kambing dan reban ayam.

Sumber:beautifulnara

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Previous article“Sampai Macamtu Sekali”-Aksi Satu Kereta ‘Sapu Licin’ Barang Di Food Bank
Next articleIsteri Ezad Lazim p4nik,kepala anak berd4rah akib4t berg4duh adik-beradik -“Kami yang tengok pun rasa nak pit4m”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here