“Kita hanya mampu merancang”- Reaksi lelaki bila gadis kant0i pakai gigi palsu kejutkan semua

Menerusi satu rakaman klip video yang tular di aplikasi Tiktok yang manjadi bahan bualan ramai apabila seorang pemuda berkongsikan satu rakaman dimana seorang gadis bergelak ketawa sehinggakan gigi palsunya beliau terjatuh ketika berborak di ‘video call’.

Difahamkan ketika mereka sibuk bergelak ketawa, secara tiba tiba gigi palsu wanita tersebut tercabut dan terus terdiam. Berikutan itu, reaksi yang diberikan lelaki itu yang hanya diam dan cuba menghormati wanita tersebut mendapat pujian dari para netizen.

Video penuh boleh disaksikan di:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen diberikan seperti :

@♡:Respect dho laki tu.. Even dia nmpk tapi dia cuba2 buat xnmpk dgn pndg tmpt lain.. And another respect dia x end pun call tu

@@nur:laki tu limited edition..dia punya tahan gelak level tertinggi….

@lilibbb12345:feel bad for her .it is hard to gain self confidence and self respect u knowhope she doing good still thooo .with or without men u go girll

@𝓷𝓾𝓻𝓪𝔃𝓵𝓪𝓷𝓼𝓱𝓪𝓱:aku nak gelak tapi pada masa yg sama kesian dengan perempuan tu..

@Milik Lieya Alia :tak kelakar pun , sy respect pada abg tu walaupun dia dah nmpk kenyataan yg girls tu x sempurna tapi dia tetap stay vc semoga kalian berdua lenggang

Namun begitu, melalui rakaman tersebut reaksi wajah yang diberikan oleh wanita tersebut sangat menyedihkan kerana beliau seperti hilang semangat untuk meneruskan perbualan tersebut. Beliau hanya terdiam dan tidak bersuara dan pelbagai nasihat diberikan untuk tidak mengalah..

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*