Kilafairy Muat Naik Foto Dengan Lelaki Pilihan. Terkeejut Bila Tiba2 Lisa Surihani Komen Macam Ni..

Penampilan penyanyi dan pelakon, Kilafairy semakin mendapat perhatian dan pujian oleh peminat dan pengikut di laman sosial Instagram peribadinya dimana seperti selebriti lain, Kilafairy juga diikuti ribuan pengguna.

Walau bagaimanapun, terbaharu foto-fotonya bersama dengan seorang jejaka ini membuatkan dia dan jejaka tersebut mendapat perhatian umum dan nampaknya ramai yang suka melihat mereka lalu tinggalkan ribuan tanda suka.

Sehingga mencecah lebih 50 ribu tanda suka dalam masa yang sekejap sahaja, mana tidaknya kelihatan jelas pasangan ini sama cantik, sama padan lalu membuatkan orang ramai juga tinggalkan pelbagai reaksi positif diruangan perkongsian Kilafairy.

“Constantly, consistently, continually, you forever.” Tulis Kilafairy menerusi posting bersama beberapa keping foto bersama. Kelihatan, Kilafairy dan jejaka dalam foto tersebut juga memakai pakaian sedondon iaitu berwarna putih lalu sempat mengambil kenangan bersama.

Menerusi posting bagaimanapun, Kilafairy masih sahaja menerima pujian mengenai perubahan penampilannya yang kini sangat sopan dan tampil semakin cantik dengan penampilan tersebut. Rakan selebriti, Lisa Surihani juga tinggalkan reaksi diruangan komen dengan memuji penampilan anggun Kilafairy itu.

“Cantiknya… makin cantik sejak Kila bertudung…”

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*