Kereta Achey Dic0nteng Anak, Komen Zizan Razak Win Habis!

Telat4h anak-anak kadang-kadang cukup menghiburkan. Namun disebabkan mereka ini masih kecil, banyak lagi perkara yang perlu dipelajari. Kadang kala apa yang mereka lakukan bukan secara sengaja dan apa yang difikirkan hanyalah ser0nok.

Baru-baru ini seorang pelawak dan penyanyi, Achey berkongsikan satu video yang memaparkan apa terjadi pada keretanya. Dalam rakaman itu kelihatan Achey berdiri dengan berlatarbelakangkan sebuah kenderaan berwarna ungu. Sambil sedikit demi sedikit menurun ke bawah dan akhirnya barulah tahu apa yang cuba ditunjukkan selebriti ini.

Rupa-rupanya kereta Achey dic0nteng anak! Siap menjerit lagi Achey dalam rakaman ini. Berikut adalah video yang dimuat naik oleh selebriti ini sendiri di Instagram miliknya:


Perkongsian kereta Achey dic0nteng anak ini telah meraih lebih 394 ribu tontonan dan 72 ribu likes. Nasib baiklah sikit je dic0ntengnya, biasalah budak-budak. Namun apa yang lebih mencvri perhatian ramai adalah reaksi Zizan Razak yang ditinggalkan di ruangan komen.

Kereta achey kena conteng 3

Reaksi Zizan Razak yang  menyuruh Achey jangan mem4rahi anak tersebut telah mendapat ribuan likes. Apa-apa pun berikut adalah reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Ingatkan nak nyanyi lagu Tiara tadi. Vokal dah p4du dah tu”

Kereta achey kena conteng 2

“Beria yee j3ritkan Tiara. Ko tunggu bang mak dia sahut”

Kereta achey kena conteng 1

SumberAchey

Sumber:himpunanceritalawak

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*