Connect with us

Entertainment

“Kelahiranmu Membuatkan Papa Terasa Semakin…….” – Zamarul Hisham Dikurniakan Cahaya Mata

Published

on

Diam tak diam, pelakon Diana Rafar selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada hari Jumaat lalu pada pukul 11:33 malam di Avisena Women’s & Children’s Specialist Hospital.

Perkongsian yang menggembirakan itu dimuat naik ke Instagram milik suaminya, pelakon Zamarul Hisham yang tidak menyangka cahaya mata barunya itu lahir lebih awal daripada yang dijangkakan.

“Alhamdulillah.. Hari Jumaat jam 11.33 malam, lahir la seorang putera seberat 3.57kg, di @avisenawcsh. Kelahiran yg bakal menceriakan lagi Keluarga Kami.

“Terima kasih Allah atas rezeki yg kau berikan. Terima kasih wahai anak ku kerana kelahiran mu membuat kan papa terasa semakin muda,” tulis Zamarul pada satu entri dengan tiga keping gambar bersama putera yang masih belum dikongsi namanya itu.

Zamarul turut berterima kasih kepada keluarga, teman dan peminat yang turut mendoakan isterinya itu.

“Terima Kasih kepada Followers yg sentiasa mendoakan diana, ingatkan baby nak keluar 16hb rupa-rupanya dia nak hari Jumaat jugak. Alhamdulillah Allah permudahkan segala urusan,” tulis Zamarul lagi.

Zamarul dan Diana turut menerima ucapan tahniah daripada teman-teman selebriti dan peminat-peminat.

Sebelum putera ketiga ini, perkahwinan antara Zamarul Hisham dan Diana Rafar dikurniakan dua orang anak iaitu Kashfi Haikal dan Kayla Reysha.

Sumber: Gempak

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara