Diam tak diam, pelakon Diana Rafar selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada hari Jumaat lalu pada pukul 11:33 malam di Avisena Women’s & Children’s Specialist Hospital.

Perkongsian yang menggembirakan itu dimuat naik ke Instagram milik suaminya, pelakon Zamarul Hisham yang tidak menyangka cahaya mata barunya itu lahir lebih awal daripada yang dijangkakan.

“Alhamdulillah.. Hari Jumaat jam 11.33 malam, lahir la seorang putera seberat 3.57kg, di @avisenawcsh. Kelahiran yg bakal menceriakan lagi Keluarga Kami.

“Terima kasih Allah atas rezeki yg kau berikan. Terima kasih wahai anak ku kerana kelahiran mu membuat kan papa terasa semakin muda,” tulis Zamarul pada satu entri dengan tiga keping gambar bersama putera yang masih belum dikongsi namanya itu.

Zamarul turut berterima kasih kepada keluarga, teman dan peminat yang turut mendoakan isterinya itu.

“Terima Kasih kepada Followers yg sentiasa mendoakan diana, ingatkan baby nak keluar 16hb rupa-rupanya dia nak hari Jumaat jugak. Alhamdulillah Allah permudahkan segala urusan,” tulis Zamarul lagi.

Zamarul dan Diana turut menerima ucapan tahniah daripada teman-teman selebriti dan peminat-peminat.

2

3

4

Sebelum putera ketiga ini, perkahwinan antara Zamarul Hisham dan Diana Rafar dikurniakan dua orang anak iaitu Kashfi Haikal dan Kayla Reysha.

Sumber: Gempak

Previous article‘Terdengar Tumit Kasut Ibu Sandra Berlari Masuk Sambil..’ Saksi Akhirnya Ceritakn Semua Yang Dia Nampak
Next article[VIDEO] Rupanya Raja Afiq jauh lebih muda! Ini kisah mereka yang jadi buah mulut ramai

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here