Kec0h! Wanita dig4m pada kerusi selepas cuba buka pintu pesawat ketika penerbangan,Ser4ng kru kabin

Pramugari yang berada dalam pesawat American Airlines menerima krit1kan setelah menggunakan kaedah yang luar biasa apabila berurusan dengan seorang penumpang yang menimbulkan masalah.

Sebuah video yang tular di media sosial menunjukkan seorang penumpang wanita digam pada kerusi menggunakan pita pelekat duct tape untuk mengawalnya.

Penumpang berkenaan dilap0rkan mengalami ‘g4ngguan m3ntal’ ketika pesawat berada di udara, dan telah cuba untuk membuka pintu di bahagian depan pesawat ketika penerbangan.

Semasa kej4dian yang berlaku dalam penerbangan dari Texas ke North Carolina, wanita itu dilap0rkan mula meny3rang kru kabin, cuba menc4kar dan mengg1git mereka sambil menj3rit bahawa dia perlu turun dari kapal terbang itu.

American Airlines mengesahkan bahawa pramugari mereka telah ‘menahan’ penumpang berkenaan sehingga penerbangan selamat sampai ke destinasi, tetapi video yang dikongsikan oleh penumpang lain di media sosial menunjukkan bahawa daripada menggunakan alat pengekangan khas, kru pesawat sebaliknya melekatkannya wanita tersebut di tempat duduk dan menutup mulutnya dengan pita pelekat untuk menghentikan jerit4nnya.

Video yang difilemkan oleh seorang pengguna TikTok itu menunjukkan wanita tersebut sedang dig4m di tempat duduknya dengan pita pelekat di sekeliling badan sambil menj3rit pada penumpang lain ketika mereka sedang turun.

Sementara rata-rata percaya bahawa pihak pesawat sepatutnya mempunyai cara yang lebih baik untuk menyelesaikan masalah sebegitu, ramai juga yang setuju wanita berkenaan memang patut diikat.

“Aku akan ikat dia di ekor pesawat kalau boleh…”

“Dikira lebih dari berperikemanusian…”

Sumber:himpunanceritalawak

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*