“Kau la penyebab bang…”-Peristiwa pancing ikan di hotel terkemuka, pemuda risau dih4lau keluar

Menerusi satu klip yang dikongsikan di aplikasi Tiktok, seorang lelaki berkongsi kisahnya yang menginal di hotel terkemuka di Malaysia baru baru ini.Peristiwa yang berlaku ketika beliau dah ahli keluarganya menginap mengejutkan semua kerana beliau telah membuat cubaan memancing di sekitar hotel tersebut.

Difahamkan, seorang pemuda yang hanya ingin mengisi masa lapang beliau dengan bercuti melepaskan gian beliau dengan memancing di sebuah hotel terkemuka. Lokasi yang disekitarnya adalah laut itu menjadikan keinginan beliau untuk memancing mebuak buak. Apabila beliau memutuskan untuk memancing, beliau memperoleh seekor ikan yang bersaiz sederhana dan suasana pada ketika itu sangat riuh dan meriah..

Tontonan penuh boleh disaksikan di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen diberikan seperti :

@Zhaff Hudson:Ko la pnyebab lpas ni depa check beg guest bang.

@Wowwy :Apa guna amek bilik seaview kalau tak mancing

@Boss Shukex Halo Telco_oe:kejap lagi .die buat spocek bag lah lepas ni….

@Arazhond2022:Habiscus mmg bela ikn kt kawasan diorg 2….sbb tu tk blh mancing…. Kalau kena tangkap mkn tk habis bro… kt Grand lexis mmg di boleh kn memancing….

@Ariyahhhj:Aku dulu kerja kat situ pon ,klu kemas bilik kat tgh laut dulu pon geram je ikan berenang bwh kaca dlm bilik ,,byk weh

@Syah & Syida:Mncing je. Bawa telescopic rod. Letak dlm beg bju. Lg pun dorg x ksah. Hari tu byk kali staff kehulu hilir nmpk aku mncing. Dorg pun xksah.

Umumnya, pihak hotel yang sebegitu melarang para pengunjung untuk berbuat demikian namun tindakan yang dibuat hanyalah sekadar hiburan semata mata. Pelbagai reaksi dari para netizen diberikan ketika rakaman tersebut tular dan ini memberi pengajaran kepada semua untuk sentiasa mematuhi segala polisi hotel.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Instagram dan Tiktok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*