Connect with us

Entertainment

Jual Kata-Kata Semangat Di Shopee, “Wow Kena Bagi Rating 5 Bintang”

Published

on

Di ketika ramai yang terkesan dengan pandemik ini, ada sesetengahnya mungkin akan merasakan kurang motivasi untuk jalani hidup. Manakan tidak, ada yang dibuang kerja, dipotong gaji dan sebagainya. Sedikit sebanyak memang terk3san.

Biarpun ada yang masih memiliki pendapatan tapi kena duduk di rumah sahaja boleh buat rasa burn out. Ditambah pula sudah sekian lama tidak dapat berjumpa dengan ahli keluarga, memang rasa ‘tepu’ juga dibuatnya.

Bagaimanapun satu inisiatif seorang peniaga di platform jualan digital ini telah mencvri perhatian ramai. Malah ada yang tidak menyangka peniaga ini menjual kata-kata semangat di Shopee. Wow, lain macam idea dia ni!

Menerusi perkongsian seorang pengguna Facebook dengan nama akaun Effiza Abdul Rahim ini, dia ingatkan penjual adalah scammer tapi rupa-rupanya dia benar-benar jual kata-kata semangat ini. Berikut adalah perkongsiannya di laman tersebut:


Memang unik betul perniagaan peniaga ini! Tapi apa-apa pun harapanya ketika ramai yang terk3san dengan pandemik hari ini dapat membantu serba sedikit. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian jual kata-kata semangat ini di ruangan komen seperti berikut:

“Gan4s sangat. Gini pun boleh…Boleh copy idea gini..Ok la 20 sen pon.Sikit2 lama2 jadi bukit”

Jual kata Semangat di shopee 3

“Sold out dah gais. Aku baru nak beli hahaha”

Jual kata Semangat di shopee 2

“Tahniah anda membantu ekonomi orang lain”

Jual kata Semangat di shopee 1

Sumber:himpunanceritalawak

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara