“Jgn pula prgi kawin dgn Jali..” Siti Saleha Muatnaik Gmbr Di Fb, Sekali Nama Mia Adriana Yg Netizan Pet1k.

Tiada angin tiada r1but, rumahtangga pelakon berbakat, Siti Saleha dikatakan dalam keadaan bergol4k apabila dia dilihat hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Klang, Selangor pada pagi Rabu bagi sebutan k3s pencer4iannya.

Perkhabaran itu tentu sekali mengejutkan kerana Siti Saleha tidak pernah membuka kisah peribadi di media sosial mahupun kepada pihak media.

Terbaru, Siti Saleha mencvri tumpuan orang ramai apabila memuat naik foto dengan kapsyen seolah-olah menggambarkan keadaannya kini. Menurut pelakon yang popular dengan watak Mia Adriana ini, dia berada dalam keadaan baik-baik sahaja.

Meninjau ke ruangan komen, perkongsian pelakon ini dihujani kata-kata semangat daripada para peminat. Mereka berharap Siti Saleha atau lebih mesra dipanggil Sally kuat menempuhi ujian ini.

Tak kurang juga yang berseloroh mengaitkan Sally dengan watak Mia Adriana dalam Tujuh Hari Mencintaiku. Dalam siri dr4ma itu, Mia merupakan seorang gadis yang 4ngkuh dan 3go.

Sekadar info, Siti Saleha dan Ahmad Lutfi mendirikan rumah tangga pada tanggal 28 Julai 2017 dan selepas empat tahun bersama, mereka masih belum mempunyai rezeki untuk dikurniakan cahaya mata.

Semoga segala urusannya dipermudahkan.

Kredit: Siti Saleha

Sumber: OhMedia, newspartnerlive

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*