Connect with us

Artis

“Jangan M4rah Naaa…”- K0ngsi Tips Kurus, Hafiz Suip Perrli Net1zen?

Published

on

Penyanyi Hafiz Suip berkongsi tips bagaimana hendak kurus dengan mudah yang diamalkan selama ini.

Kata Hafiz pemakanan adalah perkara utama dalam usaha menurunkan berat badan dan selebihnya adalah bersenam.

“Assalamualaikum semua…tips nak kurus senang je makan korang tu kena jaga laaa…kata nak kurus tapi bila time bed4l tak ingat dunia.

“Sebenarnya, 70% your diet and 30% your exercise trust me everyone..pastu makan dengan portion yang betul..sedap memang sedap..ingat je nak badan sedap makan tak sedap…,” katanya.

Penyanyi lagu Awan Nano itu berkongsi amalan diet itu di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri tersebut dia memuat naik foto terkininya.

Dalam masa yang sama Hafiz sempat bersel0roh selama ini dia sering dilemparkan dengan pelbagai kata-kata.

“Nak badan tak sedap makan lah sesedap sedapnya. Jangan marah na korang cakap aku macam-macam tak ada aku marah…

And not to forget additional matter…makan ikut cara sunnah..tak tahu tanya guru-guru alim ula4mak dan ahli sunnah…miracle will be reveal Insya-Allah,” beritahunya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hafiz Suip (@hafizsuip)

KOMEN NETIZEN:

Terdahulu, perubahan tubuh badan Hafiz yang semakin susut dan kurus menjadi persoalan netizen tak cukup dengan itu, penyanyi itu turut ditu.duh mengambil bahan ter.larang.

Sumber: GEMPAK

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara