Connect with us

Entertainment

Isu Majlis Tahnik Dan Beli Karpet Sampai Nilai 3, Diva AA Mula Berkata2..

Published

on

Baru-baru ini, isv tidak adil dan sama rata mengenai soal rentas negeri yang ditetapkan oleh pihak kerajaan berdasarkan situasi semasa menjadi perbualan hngat di kalangan warganet.

Perkara ini terjadi apabila ada beberapa individu dari kalangan selebriti didkwa telah melnggar prosedur oper4si standard (SOP) yang ditetapkan.

Dalam pada itu, selebriti terkenal Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA ada memberikan pendapat mengenai isu tersebut di akaun Instagram miliknya.

“Sajalah Diva AA nak carvt anda semua tak payah nak mengelvpur punya nak beli karpet sampai ke Nilai 3, berangkut laki yang h0doh disped0 (ditanggvng).

“Lepas tu tak payah mengelbpur berangkut para ul4ma atau ustaz-ustaz ni k0non menteri agama k0nonnya untuk keberkatan sambut b4yi lah, apa lah.

“Besar sangat ke kau? Kayangan ke kau? Diva sangat ke kau? Cuba jadi macam Diva AA, shopping selagi duit ada berkepvk-kepvk, tapi semua pergi tempat yang selamat,” katanya.

https://www.instagram.com/p/COZozLAnpzR/?utm_source=ig_web_copy_link

Meninjau di ruangan k0men, rata-rata netlzen meluahkan rasa setuju terhadap perkongsian pengacara berusia 55 tahun itu.

Foto: Instagram Diva AA.

Via https://www.mediahiburan.my/tak-payah-nak-mengelvpur-punya-nak-beli-karpet-sampai-ke-nilai-3-berangkut-para-ulama-bldas-diva-aa/.

Sumber:trendingkini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://mediabawang.net/

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara