Isteri Redha Dengan P3merg1an Suami Ketika Sedang Mencari Rezeki,Isteri Sedang Hamil Anak Pertama Kongsi Memori Bersama

Seorang peng.hantar barang di.khabarkan me ning.g4l dunia selepas mot0.sikal ditungganginya terbabit dalam k3mlan.gan jalan raya ber.hampiran Jalan Lapangan Terbang Subang, pada 1 Julai lalu.

Difahamkan, mangsa Shah.rul Ashraf dalam pe.rjalanan ke temp.at kerja terlan. ggar belakang ToyotaHiace dimana kenderaan tersebut cuba mengelak satu kepingan besi yang terjatuh daripada Toyota Hilux.

kredit:Rohana Ismail

Menerusi posting di laman Facebook, kakak mangsa Atia Zafiera ber.kongsi mengenai pemergiaan adiknya yang menghembuskan naf4s terakhir pada 2 Julai lalu akibat kec3d3.raan pa.r4h pada bahagian kepala.

Bercer.ita lanjut, Atia berkata arwah adiknya baru sahaja membeli motosikal baharu dan sanggup berulang alik sejauh 20 kilometer dari rumah ke tempat kerja demi mencari rezeki.

“Cari reze.ki jauh2 deng.an motor tak kira hu.jan panas. Aki.bat kecu4ian orang lain, orang lain jadi mangsa,” tulis Atia. Selain itu, lebih meng.undang sebak apabila difahamkan isteri arw4h Rohana Ismail sedang hamil anak sulung mereka dengan usia kandungan mencecah empat bulan.

Kakak kep.ada Rohana iai.tu Nor Zaharawanis tur.ut berha.rap agar adiknya tabah mene.rima kehilan.gan suami ter.cinta dan terus ku.at demi bayi dalam kan.dungan.

Bagaim.anapun, tiada perk.embangan lanjut meng.enai pema.ndu Toyo.ta Hilux yang dicari oleh ahli keluarga m4ng.sa yang dipercayai me.njadi punca kejadian tersebut berlaku.

Si Isteri Kongsi Memori Bersama Suami

Sumber: Facebook Little Azam , Atia Zafiera , Rohana Ismail & Nor Zaharawanis Via 0.M.M

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*