Sudah lah kes Covld-l9 makin mencanak naik, ada pula klvster Langkawi dari kalangan artis membuatkan rakyat geleng kepala. Lebih dahsyat, tak reti-reti serik pula tu.

Terkini, video pendek penyanyi baharu Iman Troye yang membuat persembahan di sebuah majlis dipersoalkan. Manakan tidak, ketika Iman menyanyi, dia dikelilingi peminat yang sibuk mahu bergambar bersama dengannya tanpa memakai pelitup muka!

Ianya membuatkan netizen kurang senang hati. Bimbang dengan segala kemungkinan yang akan berlaku. Kenapa semua orang l4nggar prosedur operasi standard (SOP) ni?

https://www.instagram.com/p/CJ0kc8fls25/?utm_source=ig_embed

Difahamkan, Iman dijemput membuat persembahan dalam majlis sebuah produk tempatan yang menghimpunkan usahawan produk tersebut.

Bagaimanapun, keadaan menjadi tidak terkawal apabila tetamu tidak mahu melepaskan peluang bergambar bersama pelantun lagu ‘Teman’ itu.

iman troye habis l4nggar sop di langkawi 5ffa77e50810e

Foto : IG

Rata-rata netizen mengusik tetamu yang meminati Iman dari kalangan wanita pertengahan usia, boleh dijadikan mentua kata mereka. Bagaimanapun, ada juga yang bimbang dengan peraturan telah dilanggar tersebut.

iman troye habis l4nggar sop di langkawi 5ffa77e5797ee

Foto : IG

iman troye habis l4nggar sop di langkawi 5ffa77e592b35

Jadi, dalam hal ini, kita sebenarnya nak salahkan artis yang tidak bertegas, masyarakat yang tidak pandai menjaga SOP atau kerajaan yang tidak ambil endah?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:cari

Previous article“Kita Tak Perlu Ke Universiti Untuk Belajar Lebih Beradab” – Que Haidar Rasa Jij1k Baca Komen Netiizen Yang….
Next article“Saya Ters1nggung!” – Mia Sara Disuruh Buka Tudung Kalau Nak Berlakon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here