Connect with us

Artis

“Haa ni turn korang pulak..” Isu Rentas Negeri, Skali Lana Nordin Beri Pesanan ‘Deep’ Buat Netizen Kaki Kec4m.

Published

on

Berita rakyat Malaysia dibenarkan untuk rentas negeri bermula semalam (11 Oktober) menerima pelbagai reaksi termasuklah pelakon drama Aku Yang Kau Gelar Isteri, Lana Nodin yang tampil memberikan pesanan  buat netizen.

Lana Beri Pesanan ‘Deep’

Melalui posting yang dimuatnaik di Instagram, dia berharap rakyat Malaysia tidak berpusu-pusu rentas negeri seperti dalam video yang dimuatnaiknya di Instagram.

“Harap-harap rakyat Malaysia yang boleh rentas tu, hopefully jangan macam ni yaa. Dulu yang suruh aku mere.put duduk diam siap halau aku balik USA.

Sekarang bila aku balik USA kata biar aku dapat co.v.id pulak.. Haa ni turn korang pulak Yang Duk Ke.ji M.aki Aku.”- tulis Lana

Minta Artis Veteran & Artis ‘La.lang’ Jangan Si.buk Hal Orang Lain

Pelakon berusia 41 tahun ini turut meminta artis veteran dan selebriti yang bertalam dua muka untuk tidak men.cam.puri perihal orang lain.

“Siap ada artis veteran dan sorang artis lalang ni konon kata dia artis, tapi seriously aku pun tak kenal tapi ko.non.nya anggap diri tu baik dengan orang po.l.itik. Hari-hari sib.uk, setiap masa sibuk upload pasal hal vak.sin!

Ko tu move on je la tak payah si.buk hal orang. Berlakon je dalam drama tak payah buat drama, cukup dah drama po.li.tik. Orang industri pun meluat la dengar citer ko hari-hari tak habis DISKRIMINASIKAN ORANG!!”- tegas Lana

Terdahulu, Murai.my pernah mela.po.r.kan berita mengenai Lana yang mem.bida.s komen netizen selepas digelar freemason kerana rasa was-was terhadap va.ksi.n C.o.v.id-19.

“Anyway just because va.k.sin ni aku masih was-was dah dicop antivaksin.. Pelik sungguh pemikiran orang sekarang.”- tulis Lana

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupan Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: Muraimy

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara