Connect with us

Entertainment

Gelagat Mak Cik Menj3rit Terk3jut Terima Kejutan Bikin Berdekah

Published

on

Memandangkan sekarang ini kita tidak dapat berjumpa dengan keluarga yang jauh di kampung, ramai yang mengambil inisiatif menghantar kejutan hadiah sebagai pengganti. Macam yang dikongsikan lelaki ini tentang kejvtan yang diberikan pelanggannya baru-baru ini.

Namun apa yang menarik perhatian ialah reaksi mak cik tersebut yang betul-betul terkejvt dengan kemunculan lelaki itu. Reaksi spontannya ini turut tular dikongsikan sehinggakan ianya menerima lebih dua juta tontonan setakat ini.

@farhan.daud

PART PALING LAWAK TIME SURPRISE #foryourpage #surpriseparty #surprisebirthday #foryou

♬ original sound – farhandaud


Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki ini merakamkan reaksi pelanggannya itu sewaktu dia melakukan penghantaran yang dikirimkan. Sebaik saja dia tiba di pintu rumah itu, dia kemudian memberi salam dan menunggu tuan rumah memunculkan diri.

Tidak lama kemudian, muncul seorang mak cik di pintu sambil di tangannya membawa sebotol air mineral. Lebih melucukan, wanita itu kemudian terus menj3rit gara-gara terk3jut dengan kemunculan lelaki yang sedang membawa jambangan bunga itu.

mak cik

Bukan itu saja, malah seisi rumah turut sama menj3rit sebaik saja mendengar jeritan dari wanita itu. Reaksi spontan dari mak cik tersebut turut membuatkan lelaki itu berdekah melihatnya.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama terhibur melihat reaksi wanita itu semasa menerima kejvtan. Malah ada yang berseloroh mereka juga turut sama terk3jut apabila melihat wanita itu tidak semena-mena menj3rit.

“Ingatkan dia nak simbah air tau.”

gelagat mak cik

“Terk3jut saya tengok mak cik tu j3rit…”

kejutan

“Siapa yang surprise siapa ni…”

komen

“Aku ikut menj3rit jugak.”

tik tok

Sumber:https://himpunanceritalawak.com/

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara