Gag4l Buka Pintu Lamborghini, Cubaan Pemilik Ini ‘M3nghina’ Kereta Honda

Sudah menjadi tanggungjawab setiap pemandu untuk parkir dengan betul dan berhemah apabila berada di tempat awam. Hal ini bagi mengelakkan daripada berlaku isu melibatkan kereta dihalang pemandu lain atau sebaliknya.

Dalam pada itu, lain ceritanya pada kali ini apabila seorang pemilik Lamborghini di Singapura mengalami masalah untuk membuka pintu kenderaan gara-gara kereta bersebelahan dengannya iaitu sebuah Honda Civic parkir secara rapat dengan pintu keretanya.

Sumber: facebook SG Road Vigilante – SGRV

Beliau yang berang dengan situasi tersebut memilih untuk menularkan perkara tersebut di media sosial. Bukan itu sahaja, beliau turut meluahkan kata-kata k3sat kepada pemilik kereta Honda berkenaan dengan mend4kwa pemilik kereta tersebut tidak berkemampuan dan mempunyai EQ yang rendah.

Perkongsian di media sosial yang disangka mendapat sokongan netizen nampaknya bertukar sebaliknya di mana orang ramai meng3cam tind4kan beliau yang parkir kereta Lamborghini secara senget.

Bukan sahaja kec4man yang diterima, malah pihak netizen turut menyemak nombor pendaftaran dalam mengetahui rekod saman. Selain itu, para netizen turut mendapati kereta tersebut gagal memperbaharui cukai jalan.

Punyai cukai jalan yang tamat tempoh dan rekod saman

Sumber: facebook SG Road Vigilante – SGRV

Sumber: facebook SG Road Vigilante – SGRV

Berdasarkan hasil ‘semakan’ netizen, kereta Lamborghini ini telah disemak nombor pendaftaran dalam mengetahui rekod sam4n. Selain itu, para netizen turut mendapati kereta tersebut gagal memperbaharui cukai jalan.

Semakan yang dibuat sekaligus membuatkan pemilik kereta yang bangga dengan keretanya ini menjadi m4ngsa kec4man netizen gara-gara tindak4n beliau sendiri. Berikut merupakan antara komen netizen mengenai isu kereta Lamborghini ini.

Sumber: Facebook SG Road Vigilante – SGRV

Sumber: Facebook SG Road Vigilante – SGRV

Sumber: Facebook SG Road Vigilante – SGRV

Isu yang berlaku seolah memberi pengajaran kepada pemilik kereta Lamborghini berkenaan agar tidak mendabik dada dengan kereta yang dimiliki serta mengh1na kereta individu lain. Kegagalan parkir dengan betul akhirnya telah memakan diri setelah pintu kereta gagal dibuka.

Sumber:https://www.thevocket.com/

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*