Connect with us

Entertainment

“Tak mau cakap banyak”- Fiza Halim Buat Lap0ran P0lis, Minta Netizen ‘Kaki K3cam’ Siap Sedia Disi4sat

Published

on

Tiada angin tiada ribut tiba-tiba tular satu perkongsian di Twitter mend4kwa pelakon, Fiza Halim seorang ‘kaki s0ndol’ dan pemusnah rumah tangga orang. Tidak cukup dengan itu, individu dipercayai bekas adik iparnya turut mend4kwa Fiza mata duit4n.

Selepas beberapa hari mendiamkan diri. Fiza akhirnya tampil memaklumkan lap0ran mengenai tudvhan telah dibuat. Malah, Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) sedang meninjau komen dan mesej berunsur aib dan hin4an di akaun Instagramnya.

Apa yang boleh saya bagitahu kat sini, selama 4 hari ni saya berdiam diri tak nak ulas apa-apa sebab pihak p0lis mengarahkan saya supaya tidak membalas atau menjawab apa-apa pertanyaan. Ini kerana segala DM, comment yang saya dapat selama 4 hari ni telah dipantau oleh pihak SKMM dan jugak pihak p0lis. Semua masih lagi dalam sias4tan. Account saya ni dah pun dirujuk ke bahagian pihak yang berwajib.

Ujar Fiza, dia dinasihatkan untuk berdiam diri tanpa sebarang ulasan kerana semuanya masih dalam sias4tan pihak berwajib. Fiza turut berpesan kepada individu yang pernah meninggalkan komen atau mesej berunsur hinaan supaya bersiap sedia untuk disoal si4sat.

Fiza Halim

Untuk pengetahuan semua, segala DM dan komen berbentuk a1b, hin4an, cacian & makian selama 4 hari yang saya dapat ni dah pun sampai ke pihak SKMM. Jadi bersiap sedia lah ya semua yang pernah hantar DM dan komen ke saya akan di soal si4sat. Tak mau cakap banyak, kita tunggu dan lihat saja… #staycalm#staysafe#pdrm

Di ruangan komen, peminat dan rakan artis dilihat memberi sokongan p4du di atas tind4kan mat4ng pelakon berusia 43 tahun itu. Mereka turut mendoakan agar urusannya dipermudahkan.

Sumber:beautifulnara

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara