Connect with us

Entertainment

“Fatima Aisya bukan ‘content’ untuk menarik perhatian ramai” – Fazura Tidak Mahu Dedah Anak Di Media Sosial

Published

on

Mengakui jarang memuat naik perkembangan anaknya di media sosial, pelakon Nur Fazura berkata dia enggan menjadikan Nur Fatima Aisya sebagai ‘content’ di media sosial untuk menarik perhatian ramai.

Ujarnya, dia juga tidak mahu terlalu ded4hkan anak di media sosial dan merasakan tidak perlu untuk membuat akaun Instagram khas untuk anak perempuannya itu.

“Kami memang tak terfikir nak terlalu ded4hkan anak kami di media sosial. Ditambah lagi, dia bukan ‘content’ untuk kami menarik perhatian pengikut dan mengejar ‘likes’ orang ramai.

“Memang tak dinafikan, ramai orang yang minta untuk saya dan Fattah buat video Fatima, tapi kami biasanya akan kongsikan video yang dirasa bagus dan sesuai saja di Instagram keluarga, @fattzuralovelife.

“Setakat ini, Fatima tidak ada akaun Instagram peribadi kerana kami rasakan tidak perlu. Namun, sehingga bila biar masa menentukan. Apa yang saya dan suami kongsikan di fattzuralovelife pun sekadar yang kami fikir bagus dan perlu saja,” katanya.

Pertama kali membawa anaknya ke pusat beli belah untuk menjayakan iklan di pusat beli-belah Suria KLCC semalam, Fazura berkata anaknya sangat teruja dan tidak meragam.

“Ketika situasi pandemik Covid-19 ini, saya memang paranoid nak bawa Fatima keluar bersiar-siar. Jadi, banyak masa kami di rumah saja.

“Apapun, hari ini Fatima nampaknya sangat teruja dibawa keluar dan dia tidak meragam langsung. Dia gembira dan selama enam bulan ini pun sangat senang untuk menguruskannya.

“Kehadiran Fatima melengkapkan keluarga saya dan Fattah. Kami sangat bahagia, tapi masa bergerak agak pantas dan sekejap saja, Fatima sudah berusia enam bulan,” katanya.

Sumber : Rotikaya

Artiket Berkaitan

Lebih 6 bulan usianya, foto permata hati pasangan selebriti terkenal, Nur Fazura dan Fattah Amin iaitu Nur Fatima Aisyah kian mendapat perhatian para peminat ibu dan bapanya.

Makin comel, telatah manja puteri sulung dua pelakon itu juga kian menerima populariti sama seperti kedua orang tuanya

Terbaru, Fazura ada memuat naik video pendek yang merakamkan aksi Fatima yang mengenakan dres merah jambu di sebuah pusat beli-belah terkemuka di Instagram.

“Fatima’s first day of shoot’ #SuriaKLCC,” tulis Fazura ringkas terhadap posting yang sudah pun menerima lebih 900,000 tontonan itu.

Meninjau ke ruangan komen, rata-ratanya memuji kecomelan Fatima selain ada yang mendoakan agar urusan Fazura seisi keluarga dipermudahkan.

“Shes so happy, so cute,” tulis seorang warganet.

“Yes! Fatima all the best baby,” tulis seorang lagi warganet.

“Sukanya dia nak shoot tu. Macam tau2 je si kecil ni,” puji seorang warganet pula.

“MasyaAllah… comelnya lahai awal ni Fatima. May you grow up strong and gojes like your mummy. Ameen,” doa seorang warganet buat Fatima.

Malah menerusi perkongsian di akaun @fattzuralovelife juga, pelbagai gaya dan ragam Fatima menjadi tatapan pengguna media sosial.

Terdahulu, Fatima dilahirkan pada 2 Oktober 2020.

Kredit foto: Instagram Fazura, Fattzura Love Life & Fattah Amin

Sumber : mediahiburan via trendingkini

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara