Ezad Lazim Dan Isteri Dihubungi P0lis Atas Dakw4an D3ra Anak – “Saya dan isteri mohon maaf Katanya”

DAKW4AN kononnya wujud aktiviti pender4an terhadap anak sendiri mengundang rasa kec3wa penyanyi Ezad Lazim.

Menurut Ezad atau nama sebenarnya Mohd Rohaizad Mohd Lazim, 41, perkongsian foto dan video anak bongsunya Putera Muhammad Darwish, 6, yang mengalami pendar4han di kepala di media sosial seakan memakan diri apabila ia disalah ertikan sesetengah pihak.

Lebih mengundang rasa kurang senang apabila isterinya, Nor Azeana Ramli dihubungi p0lis daripada Ibu Pejabat P0lis Daerah Putrajaya pada Jumaat.

Keadaan Darwish ketika menerima rawatan di H0spital Putrajaya.

“Tengahari semalam (Jumaat) isteri saya dapat panggilan katanya dari IPD Putrajaya berkenaan video tular fasal anak saya berd4rah di kepala.

“Katanya mereka terima aduan kami lakukan pend3raan kanak-kanak, mereka inginkan pengesahan daripada kami. Saya tak pasti sama ada panggilan tu betul-betul dari IPD atau pihak lain, ” katanya kepada mStar.

Kadang-kadang kami terlepas pandang perkara sebegini apabila berada di rumah.

EZAD LAZIM

PENYANYI

Pada Jumaat, penyanyi lagu Jesnita ini berkongsi foto anaknya, Darwish sedang menerima rawatan akibat ced3ra di kepala selepas didakwa dipukul kakaknya, Puteri Rania Keisha, 9, dengan penyangkut baju.

Ekoran kejadian tersebut, Darwish dikejarkan ke Hospital Putrajaya untuk menerima rawatan dan doktor memaklumkan dia hanya mengalami luka kecil dan tidak perlu dijahit.

Susulan kekec0han itu, Ezad dan isterinya memohon maaf atas kecuaian mereka dalam memantau aktiviti anak-anak di rumah hingga berlaku keced3raan.

185255467_809472693303478_6471899760784279552_n

Foto Ezad bersama isteri dan dua anak mereka yang dirakam pada Aidilfitri yang lalu.

“Saya dan isteri ingin memohon maaf atas kecuaian kami menjaga anak-anak sehingga terjadi perkara seperti ini (perg4duhan).

“Kadang-kadang kami terlepas pandang perkara sebegini apabila berada di rumah, ” ujarnya.

Bercerita lanjut tentang perkembangan kesihatan anaknya, Ezad berkata dia bersyukur apabila Darwish tidak mengalami kec3deraan tervk dan berada dalam keadaan stabil.

“Syukurlah pihak h0spital mengesahkan tak ada keced3raan yang berat, namun dia mengalami pend4rahan yang banyak kerana terkena di bahagian lembut di kepalanya. Sekarang keadaan anak saya stabil dan tidak ada apa yang serius, ” katanya.

Sumber:mstar

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*