Eina Azman Respon Bila Ditanya pasal beli dan carikan Baju Bibik?

LANGKAWI: Datin Paduka Ainur Syakina Azman atau nama komersialnya, Eina Azman merupakan seorang pelakon wanita tempatan yang nama nya tidak asing lagi dalam Malaysia. Bukan sahaja tidak lokek berkongsi resepi masakan, pelakon jelita, Datin Eina Azman sering kali menjadi perhatian para pengikutnya di Instagram dengan kehidupan sehariannya.

Selalu tampil dengan cantik dan bergaya, Eina Azman juga kadang kala dilihat turut meghulurkan bantuan golongan yang memerlukan. Bahkan, orang gaji Eina Azman juga antara ‘mangsa’ tegar dengan kemurahan hati ibu kepada pasangan kembar ini.

Menari & ber-TikTok dengan bibik!

Semalam, Eina Azman dilihat telah memuat naik sebuah video TikTok yang memaparkan dirinya menari serta bersuka ria bersama pembantu rumahnya ketika sedang bercuti di Langkawi.

Video tersebut menjadi perhatian para pengikutknya kerana baju yang dipakai oleh bibik-bibik berkenaan sangat sedondon dan cantik .

Jom lihat video dibawah:

“Saya suka bibik2 sentiasa cantik, bersih & kemas…”

Sudah tentunya, pakaian bibik-bibik Eina Azman ini menjadi tanda tanya kepada para pengikutnya. Namun, segala sudah terjawab apabila Eina Azman sendiri membuka mulut mengenai persoalan terbabit di ruangan komen.

Bukan sekadar orang gaji, tapi kawan baik…

Sudah tentunya, kata-kata dan perlakuan Eina Azman ini meraih pujian orang ramai kerana melayan orang gajinya dengan begitu baik sekali.

Dah nampak macam kembar kot! Jangan lupa komen yang baik baik sahaja dan sila like page Ariana Rose.

Sumber: Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*