Ratu d4ngdut terkenal, Amelina kini dilap0rkan tidak menang tangan menguruskan perniagaan menjual Nasi Ayam Rindu serta Nasi Minyak Asyik sebagai alternatif mencari pendapatan sampingan sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) kini.

Ujar Amelina, perusahaan makanannya itu kini mula mendapat perhatian netizen apabila dia mula menguar-uarkan perniagaannya itu di media sosial Instagram.

Katanya lagi, dia sama sekali tidak merasa m4lu apabila rutin kehidupannya kini berubah daripada glamor kepada peniaga nasi ayam.

“Macam inilah setiap malam sediakan tempahan. Kalau dulu bau minyak wangi Dior, Gucci. Pakai liplap liplap, rambut kepok-kepok sekarang kak long dah bau bawang putih, ayam dan minyak sapi kat rumah.”

Menjengah ruangan komen, ramai peminat meninggalkan ucapan selamat maju jaya kepada penyanyi dan tidak meny3sal membeli juadah yang dijual, Selain memuji rasa dan keenakan juadah yang dijual Amelina itu.

747438D8 64EA 4BA2 AF53 C39272E9E9BE

17AC19FD C0DA 4AAD 9842 2B40ECC4EC0F

Menjengah ruangan komen, ramai peminat Amelina:

safgrhte

fegrthyj
Dia dalam pada itu turut memberikan pesanan agar masyarakat terus tabah menghadapi dugaan sepanjang pandemik ini dan mendoakan  baik-baik untuk mereka di luar sana yang terkesan akibat PKP.

 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Sumber:biutifulnara

Previous articleBukan Buka Aib, Wanita Kongsi P3rit Jadi Penghuni Henry Gurney Sebagai Pedoman
Next article“Emas Kau Tak Ke Mana Dik” – Ning Baizura Tuju Pada Siapa?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here