“Dulu Minyak Wangi Pun Jenama Gucci Sekarang Dah Bau H4nyir Ayam, Minyak Sapi” – Amelina Titip Pesan Buat Ramai S3dih

Ratu d4ngdut terkenal, Amelina kini dilap0rkan tidak menang tangan menguruskan perniagaan menjual Nasi Ayam Rindu serta Nasi Minyak Asyik sebagai alternatif mencari pendapatan sampingan sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) kini.

Ujar Amelina, perusahaan makanannya itu kini mula mendapat perhatian netizen apabila dia mula menguar-uarkan perniagaannya itu di media sosial Instagram.

Katanya lagi, dia sama sekali tidak merasa m4lu apabila rutin kehidupannya kini berubah daripada glamor kepada peniaga nasi ayam.

“Macam inilah setiap malam sediakan tempahan. Kalau dulu bau minyak wangi Dior, Gucci. Pakai liplap liplap, rambut kepok-kepok sekarang kak long dah bau bawang putih, ayam dan minyak sapi kat rumah.”

Menjengah ruangan komen, ramai peminat meninggalkan ucapan selamat maju jaya kepada penyanyi dan tidak meny3sal membeli juadah yang dijual, Selain memuji rasa dan keenakan juadah yang dijual Amelina itu.

Menjengah ruangan komen, ramai peminat Amelina:


Dia dalam pada itu turut memberikan pesanan agar masyarakat terus tabah menghadapi dugaan sepanjang pandemik ini dan mendoakan  baik-baik untuk mereka di luar sana yang terkesan akibat PKP.

 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Sumber:biutifulnara

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*