Connect with us

Entertainment

“Dihlna Ibu Bekas Kekasih Sebab Kerja Kilang,” Gadis ‘M0ve 0n’ Bakal Kahwini Tent3ra

Published

on

Menghitung hari untuk bergelar isteri, seorang gadis meluahkan rasa syukur apabila masih ada insan yang sudi menerima dirinya setelah melalui pengalaman dihina oleh keluarga bekas kekasih sebelum ini.

Menerusi perkongsian video di platform TikTok, Faten Syazwani mengakui keccewa apabila sumber rezeki sebagai pekerja kilang dipandang rendah oleh ibu bekas kekasihnya.

“Maaf la dik, makcik tak nak menantu kerja kilang. Nanti cucu makcik semua takde pelajaran,” kata ibu kepada lelaki berkenaan.

Luka di hati siapa yang tahu, sejak berlaku peristiwa itu, Faten atau mesra disapa Ateyn mula mengambil keputusan bagi menjauhkan diri daripada lelaki tersebut.

“Aku buat dia benci aku. Aku langsung tak cerita pasal mak dia hiina aku. Walau macam mana pun, aku tak nak dia benci mak dia,” katanya.

Kini, gadis berusia 24 tahun itu teruja untuk mendirikan rumah tangga dipercayai bersama seorang anggota tentera yang dikenali sebagai Sahrizal selepas melangsungkan pertunangan pada November tahun lalu.

Menerusi video berdurasi 20 saat itu juga, Faten bersyukur kerana keluarga bakal suami menerima dia seadanya tanpa memandang jenis pekerjaan sebaliknya ikhlas atas dasar cinta.

“Alhamdulillah, lagi beberapa hari aku bergelar isteri orang. Keluarga bakal suami terima aku seadanya, mak dia dah anggap aku macam anak sendiri,” ujarnya.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: TikTok @cikfatensyazwani via https://www.motifviral.dnqj.my/

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara