Sejak kebelakangan ini, tular di media sosial beberapa video ganggvan misterl hingga jadi bvalan orang ramai.

Video yang menunjukkan jelas kedengaran serta keberanlan individu tersebut berdiri di hadapan ketika pintu kaca diketukk serta rakaman cctv di mana kedengaran bunyi l0ceng pada pukul 4 pagi jadi perhatlan netizen.

Ketukan Di Pintu

Tekan Loceng

Berbeza pula kali ini, di mana seorang pengguna Reddlt memu.tuskan untuk berplndah dari rumah sewanya setelah mengambil gambar menyer.amkan di dapur ketika di rumah bersendlrian.

Individu berkenaan yang tinggal bersama 2 orang rakan lain ketika itu berada di rumah seorang diri apabila dia mendengar bunyi blsing di dapur.

Dia kemudian memberanlkan diri untuk mengambil gambar dapurnya dalam keadaan gelapp dan terkejvt melihat hasil gambar tersebut.

Lelaki tersebut berk0ngsikan klsahnya itu di Reddlt dan memvat naik gambar yang ditan.gkapnya yang menunjukkan satu lem.baga mena.kutkan.

Menurut empunya cerita, setelah beberapa kali terdengar bunyi ketukann dari arah dapur pada waktu malam, individu ini memberanlkan diri untuk mengambil gambar di dalam cahaya yang svram.

dia main cak cak pulak lelaki ini dengar bunyi ada orang ketuk pintu dekat dapur bila ambil gambar ini yang dia nampak 5fcedd8a94bbd

Gambar yang tular memandang ke arah dapur yang sekali pandang kelihatan tiada apa yang ganjill melainkan beberapa barangan dapur yang tidak dapat dilihat dengan jelas.

Netizen juga pada mulanya mengatakan mereka tidak dapat melihat apa-apa yang pelikk sehinggalah gambar dalam gelap tersebut di zoom.

Menurut pengguna Reddlt berkenaan, selepas melihat lem.baga tersebut di dalam gambar yang diambil, dia memerlksa seluruh rumah untuk melihat jika ada orang lain bersamanya.

Dalam perk0ngsiannya lelaki berkenaan mengakul sedang mengemaskan baju untuk tinggal dengan keluarganya.

Dia juga memberitahu rakan rumahnya yang lain berkenaan apa yang berlaku namun mereka memut.uskan untuk terus duduk di rumah tersebut.

Reaksi Orang Ramai

Dia ibaratnya kita menjengahh kepala dari balik pintu. Badan kat belakang pintu, kepala menjengahh. Did u get it? Dun know how to explain cz at first pn tercari2 jugak rupa apa. Tengok skali lagi nahh dia maln peek a bo0 rupanya.

dia main cak cak pulak lelaki ini dengar bunyi ada orang ketuk pintu dekat dapur bila ambil gambar ini yang dia nampak 5fcedd8ba2570

X nk ckp besar sbb x el0k.. Tp dr sudut pandangan aku mcm t0peng budak2 jabbaw0ckey yg pakai. Cmtu la. Hmm.

Tu la baru perasan la awak. Ng0k ngek betul. Dia ingat c0mel agaknya.

dia main cak cak pulak lelaki ini dengar bunyi ada orang ketuk pintu dekat dapur bila ambil gambar ini yang dia nampak 5fcedd8cd91f3

Kredit : HCL

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Previous articleBapa Syafiq ceritakan ada sesuatu atas jalan, Sekali Tok Singa Dedah Ada ‘Benda’ Di Jalan Tersebut Yg Ramai Tak Tahu
Next articleBaru Je Tul4r Keluarga Adik Fattah Anaz Dis1hir Sampai Munt4h P4ku, Sekali Azwan Ali Masuk Komen. “Ner4k4 Jah4n4m Lah Tpt Ko..”a

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here