Lama tak dengar khabar berita si cilik adik Fattah Anaz yang terkenal selepas videonya masuk di dalam sangkar kucing pada tahun 2018 lalu.

Rupa-rupanya ada kisah lain yang terjadi dalam kehidupannya sekeluarga.

maxresdefault

Jika anda lihat di laman Instagram Anaz sendiri, bapanya iaitu Mohamad Firdaus telah memuat naik beberapa posting menceritakan perkara yang sedang berlaku dalam keluarganya.

Tidak disangka rupa-rupanya keluarga kecil ini dikatakan telah dis1hir oleh pihak yang tidak bertanggungjawab sehingga membuatkan Firdaus sendiri terlantar s4kit dan tidak mampu untuk bangun membuat kerja.

WhatsApp Image 2020 12 08 at 10.49.11

WhatsApp Image 2020 12 08 at 10.49.04 e1607395855677

Menerusi salah satu posting, Firdaus ada kongsikan beberapa keping foto menunjukkan dia sedang menjalani perubatan Islam sebagai salah satu cara untuk ikhtiar merawat s4kitnya itu.

Dalam masa yang sama, Firdaus turut memohon kepada si penghantar itu supaya hentikan perbuatan berkenaan kerana dia masih mempunyai tanggungjawab untuk menjaga keluarga kecilnya itu.

WhatsApp Image 2020 12 08 at 10.49.04 e1607395855677 anaz2a

Lebih meny3dihkan lagi apabila Anaz juga pernah didatangi mimpi p3lik ketika tidur, antaranya ialah dia juga pernah bermimpi didatangi dua orang kanak-kanak untuk bermain dengannya tetapi apa yang membuatkan dia s3dih ialah bapanya tidak mempedulikan kehadiarannya langsung.

https://www.instagram.com/tv/CIhALQ8DJoE/?utm_source=ig_embed

Nak tau Anaz mimpi apa? Anaz mimpi ada dua kawan Anaz datang dekat dapur, nak main tengok game apa Anaz nak. Baba pun nak main jugak, lepastu Baba ambik dua-dua budak tu, tak ambik Anaz pun kat dapur. Baba main dengan budak tu, tak main dengan Anaz.

Sayu hati mendengar kisah mimpi Anaz sehingga membuatkan ada yang turut tumpang seedih melihat keadaan keluarga itu.

Dalam pada itu, pengacara terkenal Azwan Ali turut ada memuat naik satu posting di laman Instagram miliknya yang bersedia untuk ikhtiarkan sesuatu untuk keluarga Anaz.

WhatsApp Image 2020 12 08 at 10.54.47

Semoga keluarga ini dijauhkan daripada perkara yang tidak diingini dan diharapkan mereka baik-baik sahaja.

Sumber: HOT.fm

Previous articleDia Main Cak2 Pulak. Lelaki Ini Dengar Orang Ketuk Pintu, Bila Ambil Gambar Ini Yang Dia Nampak
Next articleDetik Detik Orang Ramai Berjaya Tah4n Remaja Ini Di Rakam Polis Tampil Dedah Punca Kejadian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here