“Che Ta pakai barang tiruan je..”- K4ntoi pakai barang tiruan, ini respon Che Ta buat semua terkejut

Menerusi satu klip yang dikongsikan di aplikasi Tiktok tular mengenai seorang artis dan merupakan usahawan tersohor telah membeli barang tiruan. Beliau yang merupakan isteri kepada Zain Saidin iaitu Rozita Che Wan atau lebih mesra dipanggil Che Ta memakai sepasang selipar tiruan dan ini menjadi buah mulut para netizen kerana kelihatan pelik apabila seorang yang bekerjaya seperti beliau masih memakai produk tiruan..

Difahamkan beliau yang merupakan seorang artis berada di set penggambaran untuk mengacarakan sebuah rancangann yang akan ditayangkan nanti. Ketika beliau sedang berehat di sebuah kerusi sambil bermain telefon pintar milik beliau, salah seorang ‘crew’ merakam sepasang selipar yang berada di kakinya dan berkongsikan di laman sosial. ‘Crew’ tersebut menjelaskan bahawa selipar tersebut merupakan barangan Che Ta sendiri..

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen diberikan seperti :

@DANI:Org kaya pkai brg psr mlm pon org ckp brg mahal

@DonJon:kena faham, kalau pakai ori kang free ads. hehehee. depa tak sponsor.

@GinaSoo:jnji ada selipar …..tuan pun cntik bergaya

@Skz:Mana mana pon xpa asalkan pakai…lama2 putus jugak kasut

@pajirawrrrr:td bru tgok retis masak sardin kat set ok skrg semua nak jimat jimat k faham hahah

@AppleGreenColor/Angkol Tenang:selipar untuk di pijak.. cer tengok hp ..

@Timmerjanes:Aduh cheta! Takpelah flip lashes sikit terus nampak mcm Balenciaga walaupunnnnnn!! HAHAH

Pembantu itu menjelaskan lagi selipar yang dipakai oleh Che Ta tersebut dibeli kerana beliau sakit kaki kerana memakai kasut bertumit tinggi terlalu lama. Kasut yang dibeli di Perlis itu juga membuatkan Che Ta tidak perasan akan ejaan yang salah mengenai nama yang berada di selipar tersebut sehinggalah pembantu beliau sendiri yang mengur. Bagi beliau keselesaan lagi penting dan bukanlah dari segi jenama semata mata. Beliau tidak malu malah menyatakan bahawa selipar itu memang menjadi harian beliau ketika berada di set penggambaran

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*