Connect with us

Entertainment

Caprice kesuny1an… sambut ‘birthday’ seorang diri – “Saya tidak pernah rasa l0neliness seperti ini”

Published

on

SELEPAS kira-kira 32 hari Caprice meninggalkan Malaysia bagi menyertai misi kemanusiaan ke G4za di Pal3stin, penyanyi rap itu kini mula diselubungi peras4an suny1.

Lebih memilukan apabila Caprice atau Ariz Ramli terp4ksa meraikan sambutan ulang tahun kelahiran yang ke-33 seorang diri hari ini tanpa keluarga atau teman rapat.

“Ini adalah hari yang paling sukar dalam hidup saya. Ini juga kali pertama kita beribadah dan berhijrah seorang diri di negara orang.

“Saya tidak pernah rasa kesvnyian seperti ini… tapi rasa begitu dekat dengan Allah dalam tempoh lima hari sebelum ini,” katanya menerusi muat naik di Instagram pada Ahad.

Untuk rekod Caprice dilahirkan pada 25 Julai 1988.

Tambah Caprice yang mula mencetuskan kontroversi sejak 16 Julai lalu berhubung cerita belakang tabir membabitkan personaliti dakwah Ebit Lew ketika di Pal3stin, dia tetap bersyukur dengan apa yang terjadi.

“Alhamdulillah atas segala yang sudah berlaku, insyaAllah satu hari nanti semua ini akan menjadi logik kepada anda,” katanya.

Caprice berangkat seorang diri ke Mesir pada 23 Jun lalu bagi mengikuti misi kemanusiaan ke G4za, Pal3stin.

Bagaimanapun hingga kini dia belum dibenarkan masuk ke wilayah berg0lak itu.

Sehingga kini belum dapat dipastikan bila Caprice akan pulang ke tanah air selepas mengumumkan keputusan untuk terus berada di sana dan meneruskan misi seorang diri pada 20 Julai lalu.

Nama Caprice terus hangat menjadi bualan ramai selepas Ebit melakukan sidang media bagi menjelaskan pelbagai tudvhan pada Khamis lalu.

Sumber:mstar

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara