Anak kepada usahawan kosmetik popular, Datuk Seri Vida, Cik B, menyifatkan penglibatannya dalam bidang seni adalah atas usaha kerasnya sendiri dan bukanlah sekadar menumpang populariti ibu semata-mata.

Menurut Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamileen Muhammad Amin, segala apa yang dilakukannya ketika ini adalah bertujuan untuk mencari pendapatan sendiri kerana dia tidak mahu terlalu bergantung kepada ibunya lagi selepas ini.

“Netizen cakap “kaya bolehla” lol!

Cik B buat semua tu nak cari duit juga lah bro!! Orang bayar Cik B untuk nyanyi, berlakon etc alhamdulillah!

“Ingat senang ke? MAMA KAYA SEBAB KERJA!! CIK B PUN KERJA!! BUKAN DUK RUMAH GOYANG KAKI DENGKI DENGAN ORANG. Alhamdulillah rezeki,” kongsinya.

Menerusi perkongsian di laman Twitter, penyanyi lagu Tolonglah ini turut mendedahkan ibunya itu telah pun mengarungi pelbagai jenis cabaran demi memastikan nasib keluarga terus terbela.

“Mama dulu takde duit, mak tinggal, ayah meningg4l…orang jaga! Tapi sekarang dengan apa ujian mama lalui mama boleh jadi kaya sebab mama berkerja keras 24/7,” tulisnya.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen memberikan kata-kata semangat selain turut menasihati Cik B supaya tidak mempedulikan komen-komen neg4tif tersebut.

CCD2A403 FFB7 45B0 AB32 D86CC4E14C5C

5FB6B0B0 CBAD 40DA A3BF EB46C50C9E68

39C167D5 8729 48E1 A7E6 8EE4F20A20D9

Terdahulu, lagu Tolonglah ciptaan sepenuhnya Cik B dan Datuk Seri Vida telah pun meraih lebih 3.5 juta tontonan di laman Youtube setelah hampir seminggu lagu tersebut dimuat naik.

Sumber: Twitter Cik B, MH

Previous articleApa Motif? Isteri Addy Kana Mac4u Sc4m Bagi Saguhati Barang Mahal Berjenama DIOR Di Kaunter SPRM
Next articlePengantin Perempuan Bagaikan Kena S4wan Apabila Bekas Kekasih Muncul Di Majlis Perkahwinannya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here