Connect with us

Entertainment

Budak Tidur Sambil P3luk Labu,Tak Boleh Berp1sah Siap Bawa Main Sekali!

Published

on

Kebiasaannya kanak-kanak ada bantal ‘bvsuk’, atau patung mahu pun kain yang sering dibawa ke mana juga. Seakan rasa selamat bila benda itu ada dengan mereka dan ada juga budak yang tidak boleh tidur bila tiada ‘harta’ yang satu ini bersamanya.

Bagaimanapun lain pula dengan seorang kanak-kanak ini. Budak ini tidak boleh berp1sah dengan labu. Buah labu ini dijadikan seperti ‘bantal bvsuk’ yang sering dibawa ke mana sahaja oleh kanak-kanak ini. Melihatkan beberapa perkongsian di Tiktok @mia_miyuii ini budak tersebut memang ‘bff’ betul dengan labu tersebut. Berikut antaranya:

@mia_miyuiiCrita ptg tdi layan cartoon smbil mkn biskut and opkos la with bestie🥺😂 #sabahantiktokers #babypumpkin #fypシ #tiktokmalaysia♬ original sound – Mia Yuhaa

@mia_miyuiiThank you for 2k 🥺🥺🥰🥰 blnja sikit baby pumpkin luncheon 😂 #babypumpkin #sabahantiktokers #tiktokmalaysia♬ One Call Away – Charlie Puth


Bila diambil labu tersebut, mer4ung terus!

@mia_miyuiiReply to @arisha_shahwan bgun tdur dan masa nak tdur ja dia nangis la kalau d ambil labu tu 😄 sbb kalau mood okey dpt dia ambil balik😂♬ original sound – Mia Yuhaa


Malah siap dibawa tidur p3luk labu lagi!

@mia_miyuiiJan ganggu labu sy😢😂 thank you for 1000f 😭😭😍😍😍 thanks suda jdi kwn sia hihi #tiktokmalaysia #sabahantiktokers #fypシ♬ original sound – Mia Yuhaa


Lagi satu rakaman tel4tah anak ini memang buat ramai terhibur.

@mia_miyuiiReply to @auntydido nah sis 😂 sy buka pintu ba tu tp dia ttup nogi😂 #babypumpkin #sabahantiktokers #tiktokmalaysia♬ original sound – Mia Yuhaa


Dah kenapa main dalam sangkar haiwan siap bawa labu dia lagi? Comel betullah anak kecil ini. Agak-agaknya apalah idea imaginasi yang budak ini nampak pada labu itu.

Apa-apa pun telatah anak ini buat ramai terhibur. Berikut antara reaksi ramai selepas menyaksikan ragam budak tidur pelvk labu ini:

“Masyaallah sayang betoll dengan si labu”

Budak Tidur Peluk Labu 3

“Comel lah tak jadilah masak labu tu…Kesi4n dia karang dia n4ngis pulak”

Budak Tidur Peluk Labu 2

“Sayang sangat labu dia”

Budak Tidur Peluk Labu 1

Sumber:mia_miyuii

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara