Pelakon, Tiz Zaqyah telah mengun.dang ke.ca.man dan kr.it.ikan gara-gara di.dak.wa tidak menjaga penjarakan sosial ketika bercuti di Langkawi, Kedah.

Menerusi perkongsian yang dibuat oleh pelakon itu di Instagram, dia telah berkongsikan gambar di atas kapal persiaran mewah persendirian bersama rakan-rakannya.

welwefwef scaled

Melihat perkongsian yang dibuat, Tiz Zaqyah atau nama sebenarnya Siti Zaqyah Abdul Razak, didakwa tidak meng.hi.rau.kan peringatan penjagaan SOP yang perlu dijaga biarpun pelbagai ke.long.garan telah diberikan kerajaan.

Pelakon ini juga meluah rasa bersyukur kerana dikurniakan sahabat yang sentiasa menemaninya disaat memerlukan.

“Sangat bertuah kerana dapat berada dalam keluarga yang cantik hati ini

“Mereka benar-benar tahu bekerja dan selalu kekal po.si.tif yang tidak pernah berakhir, sokongan yang tidak berkesudahan, saya awak sangat-sangat,” tulisnya.

Video swipe kanan:

Difahamkan selain penjarakan sosial, Tiz serta rakannya juga di.dak.wa telah me.lang.gar SOP apabila tidak memakai pe.litup muka pada ketika itu.

Ekoran itu, dia telah di.ke.cam oleh pengikutnya di media sosial gara-gara berkongsikan gambar tersebut.

“Semua tak ikut SOP, tak pakai pelitup muka

“Memaksa orang untuk mendapatkan suntikan vaksin, tetapi anda sendiri tidak mengikuti SOP,” komen pengikutnya.

Selain itu, pelakon ini turut dikecam kerana didakwa terlalu slumber mendedahkan aurat ketika sedang bercuti di Langkawi, Kedah.

“Kau tu lawan siapa sebenarnya dengan aurat terdedah sini sana bagai?

“Yang orang nampak tak pakai pelitup muka tak ikut SOP, tak tutup aurat tak nampak pulak,” Komen pengikutnya lagi.

Sebelum Ini, Pelakon jelita ini menyuarakan pandangannya, dengan menyifatkan si.kap golon.gan a.nti va.k.sin yang sering berdolak-dalih memberi alasan mengenai va.ksin sebagai mem.bosa.nkan dan mahu gol.ongan tersebut ‘move on’.

Foto: IG

“Cakap saja, anda tidak mahu vak.sin sebab anda tidak mahu. Lagi pun anda semua beri alasan yang sama, ianya bosan. ‘Moving on’.” Ciapnya di Twitter.

105505q988myv8r58982yj

Sekadar info, Tiz atau nama sebenarnya Siti Zaqyah Abdul Razak antara selebriti yang aktif di laman Twitter. Selain berkongsi perihal dirinya, Tiz juga gemar mengulas isu semasa yang han.gat diperkatakan oleh warganet. 

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: mykmu, CARI

Previous article[VIDEO] “Another level la..” Hairul Azreen & Keluarga Bercuti Di Pulau Redang Curi Tumpuan- ‘Alisa pertama kali bercuti’
Next article“Jangan bersikap hip0krit. Pacak ‘tripod’ rakam tengah sembahyang..” – Zul Ariffin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here