Connect with us

Artis

“Berhijab Di Tempat Umum, Free Hair Bila Dah Halal..” – MK Beri Hint Bakal Tamatkan Zaman Bujang?

Published

on

Anggota kumpulan K-Clique, MK mencuri perhatian ramai apabila memaklumkan lebih memilih wanita berhijab sebagai pasangan hidup.

Menurut satu temubual santai yang dimuat naik di laman Instagram miliknya, MK atau nama lengkapnya Muhammad Hairi Amin Hamdan, 25, ditanya soalan mengenai ciri-ciri wanita idamannya sama ada yang bertu.dung atau tidak.

“Berhijab apabila di khalayak ramai atau di tempat umum, free hair nanti bila dah halal dengan saya ya,” ujar MK.

Malah apabila ditanya adalah dia sudah ingin menamatkan zaman bujang, pelantun lagu Haa Tepok itu menjawab:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MK K-CLIQUE (@hairiwhuut)

“Insyallah”.

Sementara itu di ruangan komen, ramai wargamaya tertanya-tanya siapakah wanita yang telah berjaya menawan hati penyanyi rap tersebut.

Tidak hanya itu, ada juga yang sudah bersiap sedia untuk patah hati jika Mk bakal berkahwin tidak lama lagi.

MK taknak bagi hint bakal isteri ke?” tanya seorang wargamaya.

Nak kahwin dah lah tu. habislah satu Malaysia murung lepas ni,” teka seorang wargamaya.

Elehh ma.lu-ma.lu part nak jawab free hair bila dah halal tu dengan saya tu,” usik seorang wargamaya.

“Hmm saya dengar nak kahwin dah mamat ni. Bah ya la kece.wa,” ujar seorang wargamaya.

Get ready ya peminat MK. MK kahwin ja confirm nangis kat bucu katil,” komen seorang wargamaya lagi.

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah menerima hampir 200,000 tontonan daripada pengikutnya.

Sumber: Gempak

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara