Connect with us

Entertainment

Belum Habis Lagi Isu Dengan Restoren 35, Video Ini Pula Muncul Dan Kali Ini Lagi T3ruk Dari VIDEO Restoren 35..

Published

on

Ramai yang sebelum ini tidak kenal siapa Eira Aziera tapi selepas viral video dimana dia dikatakan dih4lau dan di’m4ki’ oleh pemilik Restoren 35 terus Eira menjadi popular.

Sebelum video Restoren 35 tular pengikut beliau sudah pun melebihi 500 ribu follower dan kali ini follower dia makin bertambah.

Usahawan kosmetik berusia 37 tahun itu memberitahu, dia sememangnya berpengalaman membuat reviu produk dalam membantu peniaga-peniaga tempatan secara dalam talian.

Tiba-tiba sahaja pemilik restoran berkenaan meninggikan suara kerana tidak membenarkan Eira membuat reviu produk dan menyarankan mereka hanya boleh makan dan kemudian pulang.

“ Buat reviu produk ni boleh online di mana-mana, janji live. Masa tu saya bersama kira-kira 10 pengikut saya ada sekali nak makan di kedai tu.

“Bukanlah suara saya kuat, tapi bila dah ramai tu, suasana jadi riuh sedikit sebab masing-masing dapat berkumpul bersama.

“ Tapi tak sangka pula masa menunggu makanan sampai, pasangan suami isteri yang merupakan pengusaha kedai makan men3ngking saya dari jauh,” katanya kepada mStar.

M4lu selepas dit3ngking, usahawan tersebut bertindak mengajak ahli kumpulannya untuk meninggalkan premis tersebut.

“ Masa tu, ada lebih 10,000 followers mengikuti live saya dan mereka dapat dengar saya dit3ngking oleh pakcik dan makcik tu. Saya m4lu dan ambil keputusan angkat kaki.

Hari ini muncul satu video dimana Eira Aziera tidak mengawal kesabaran dan mula menggunakan bahasa kesat ketika dalam LIVE.

Video tersebut dikatakan video lama yang telah disunting.

Video ini dari Facebook Makcik Bawang Channel

Kiriman follower MB, tengoklah cara dia maki follower dan body sh4ming follower, m4ki badan follower g3muk b*bi kuning sampai tunjuk gambar anak beranak tak bertapis

Padahal follower tu bertanya tanpa menc4rut dan maybe influncer ni sentap sampai mem4ki h4mun, menc4rut dan tak boleh nak handle emosi serta percakapan

Inilah Melayu kebanggaan tuan puan sekalian, moga mendapat hidayah Allah swt. – Makcik Bawang Channel

Netizen tidak berpuas hati dan ada yang terkeejut melihat Eira Aziera seperti tiada ad4b dengan mem4ki h4mun orang di dalam LIVE. Lebih menyeedihkan apabila Eira buat body sh4mming dan memper3ndahkan orang di dalam LIVE.

KOMEN NETIZEN

ADA YANG KEC3WA BILA LIHAT EIRA AZIERA ..

Jika dilihat video tersebut punca kenapa Eira Aziera hil4ng sabar sehingga meng4muk didalam LIVE adalah kerana dia telah diprov0ke ketika sedang promote produk.

Tetapi sebagai seorang usahawan atau influencer, kata kata kes4t harus diel4kkan

Tiada apa apa kenyataan yang dikeluarkan oleh Eira Aziera mengenai video yang tular ini. Tapi peringatan untuk semua, video ini telah disunting. Punca Eira Aziera m4rah kita tid4k tahu.

Sumber : AwatttSyeikhh Network

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara