Connect with us

Entertainment

Bayi Kembar ‘Bergvrau K4sar’, “Ada Hati Nak Lep4s Ger4m”

Published

on

Telatah anak-anak dapat menyerikan lagi sesebuah keluarga itu. Lebih-lebih lagi jika anak-anak masih di awal usia, memang boleh rivh satu rumah dengan suara mereka.

Sama seperti rakaman pasangan bayi kembar yang berjaya menarik perhatian ramai ini. Rakaman yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun @3maisara ini memaparkan dua orang bayi yang sedang meniarap. Namun apa yang m3ncuri perhatian ramai adalah apabila salah seorang dari bayi ini meng1git pipi kembarnya.

 

Tid4k pvas h4ti dengan ‘s3rangan’ tersebut, bayi seorang lagi melepaskan ger4m dengan mencuba g1git kep4la kembarnya itu. Bagaimanapun cubaan tersebut tidak berjaya malah kena gig1t lagi di lengan pula. Berikut adalah rakaman bayi kembar bergurau k4sar yang dikongsikan ini:

@3maisaraapa kejaan laa budak dua org ni🤦🏻‍♀️#mummypening#tiktoktwins#fypシ♬ bunyi asal – _EiRa CaNsAnDrA_


Alahai, anak-anak macam-macam rag4m ya! Dari bayi lagi sudah pandai ‘bergvrau k4sar’ nampaknya. Apa-apa pun dua bayi ini sungguh comel buat ramai yang geram menyaksikan telatah mereka ini.

Perkongsian telatah bayi kembar bergvrau k4sar ini telah meraih lebih 4.9 juta tontonan dan 312 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan kar3nah anak-anak ini yang comel. Berikut antara reaksi yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Adoi ger4mnyer gelagat depa”

Bayi Kembar ‘Bergurau Kasar’ 3

“Mesti yang tokak tu adik”

Bayi Kembar ‘Bergurau Kasar’ 2

“Ada hati nak lepas g3ram..Comel je”

Bayi Kembar ‘Bergurau Kasar’ 1

Sumber:https://himpunanceritalawak.com/

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara