Sebut sahaja poligami, pasti ramai wanita pantang dan tidak keruan setiap kali mendengarnya. Malah, ada yang melihat madu dianggap perampas dan menggangu kebahagiaan orang lain.

Tidak dinafikan tidak semua wanita sanggup hidup bermadu, namun berbeza dengan tiga wanita ini yang menerima madu-madu mereka dengan baik.

Menerusi satu video dikongsikan di aplikasi TikTok, wanita dikenali sebagai Zizah Mardhiah berkongsikan momen bersama dua madunya keluar bersama suami.

Dalam video tersebut, Zizah berkata suami mereka biasa-biasa sahaja namun apa yang penting asalkan berlaku adil pada mereka bertiga.

Perkongsian video tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang terkejut kerana hal bermadu bukan perkara boleh dibuat main.

Bagaimanapun ada yang memuji ketiga-tiga madu boleh berbaik-baik malah dilihat rapat seperti bestfriend.

Namun, ada yang mengatakan video tersebut hanya untuk konten sahaja dan mereka bukan betul-betul bermadu seperti yang dikatakan.

Dalam pada itu, ada yang meminta gambar kahwin sebagai bukti jika mereka betul-betul bermadu. Benar atau tidak hanya tuan badan sahaja yang tahu.

bawa 3 isteri keluar bersama netizen puji madu madu rapat macam bestfriend 6076cb5b9e847

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: gulapop

Previous article“Ni Nama An4k Manvsia Ke,?” Nama An4k Cleopatra Dik3cam Tapi Ini Re4ksi Netizen
Next articleLelaki Ini Beri 2 Keping Bitc0in Untuk Dijadikan Hantaran. Berapa Harga 2 Keping Buat Ramai Terkeejut

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here