Baru Jer Suami Kata Dikhian4ti, Sekali Nadia Brian Mula Bersuara

Perkongsian suami kepada pelakon Nadia Brian iaitu Muizz Nasruddin menjadi perhatian ramai apabila memuat naik gambar serta kapsyen berbaur kekecewaan.

Menerusi entri itu. Muizz meluahkan perasaan tiada apa yang lebih menyakitkan daripada dikh1ianati, dikec3wakan dan dihi1na oleh orang tersayang.

“Satu hakikat, saya berikan hati dan jiwa. Saya sudah berikan yang terbaik, namun, ia tak mencukupi buat awak.

“Tiada apa yang lebih menyakitkan daripada dikh1anati, dikecewakan dan dihi1na oleh orang yang kita fikir, takkan melukakan kita,” tulisnya yang disertakan dengan emoji hati pecah

Dalam pada itu. Muizz berkata dia percaya bahawa Allah mempunyai perancangan yang lebih baik untuk dirinya dan berterima kasih kepada keluarga yang sentiasa memberi sokongan.

“Terima kasih kepada keluarga dan rakan-rakan atas sokongan moral. Saya percaya, Allah ada perancangan yang lebih baik untuk saya.  Insya-Allah, keadilan akan terbukti,” tulisnya.

Menerusi perkongsian itu, Muizz turut menanda (tag) nama Nadia di gambar itu.

Nadia Brian Mula Bersuara

PELAKON, Nadia Brian memohon semua pihak supaya bertenang dan mendoakan kesejahteraan rumah tangganya.

Nadia ketika dihubungi bagi menjawab teka teki mengenai konflik rumah tangganya selepas suaminya, Muizz Nasruddin memuat naik gambar berserta kapsyen di Instagram, yang memberi gambaran mengenai pergolakan antara mereka.

“Saya harap semua pihak dapat bertenang dan doakan yang terbaik untuk rumah tangga kami. Mungkin dengan berkongsi di media sosial, dia dapat luahkan isi hatinya,” katanya kepada Harian Metro.

Katanya lagi, dia menganggap apa yang berlaku ketika ini sebagai ujian bukan saja buat dirinya, tetapi juga rumah tangganya.

“Saya anggap ini ujian untuk diri saya sebagai manusia dan sebagai isteri dalam rumah tangga saya,” katanya.

Nadia yang juga bintang filem Ratu Kala Jengking itu tidak menafikan ada pasang surut dalam rumah tangganya.

“Dalam kehidupan berumah tangga, tentunya ada pasang surut dan naik turunnya. Saya pun manusia biasa dan tidak sempurna.

“Namun begitu, tidak ada apa-apa yang memudaratkan dan saya harap, warganet di luar sana dapat berhenti membuat sebarang spekulasi,” katanya.

Nadia juga berharap agar kemelut yang berlaku dalam rumah tangganya akan dapat diselesaikan.

“Kadang-kadang, sebagai suami isteri mestilah akan ada perselisihan faham. Tapi, semua masalah ada penyelesaiannya,” katanya.

Terbaru, Nadia baru saja selesai menjalani penggambaran untuk beberapa program TV antaranya The Sherry Show dan Senduk Kuali Kak Lina Pom Pom.

Sumber : HM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*