Tahniah diucapkan buat pelakon yang pernah popular dengan filem Sembilu Kasih dan Gerak Khas yang selamat melangsungkan pernikahannya pada 3 Mei 2021 bersama seorang anggota polis iaitu Mohd Halim Abdul Gani dengan sekali lafaz.

Majlis pernikahan yang diadakan secara tertutup di Magica Event Hall, Quill City Mall itu hanya dihadiri 70 orang tetamu iaitu ahli keluarga dan teman rapat beliau.

ni baru betul good job majlis pernikahan sheera iskandar dipuji ramai kerana patuh sop 6090ae01a1cc9

Namun apa yang menarik perhatian, majlis itu diadakan secara sederhana dan mematuhi prosedur operasi standard (SOP) sehingga mendapat pujian ramai.

Lihat video suasana majlis pernikahan yang di muat naik oleh pelakon, Abby abadi yang juga turut hadir sebagai tetamu jemputan :

Video yang di muat naik oleh Abby itu dapat melihat semua tetamu menjaga penjarakan fizikal, mematuhi pemakaian pelitup muka, malah siap ada paparan video call bersama saudara mara yang tidak dapat hadir kerana tidak dapat merentas negeri.

Ini respon netizen mengenai majlis pernikahan Sheera yang dilihat patuh SOP :

ni baru betul good job majlis pernikahan sheera iskandar dipuji ramai kerana patuh sop 6090ae023dc87 ni baru betul good job majlis pernikahan sheera iskandar dipuji ramai kerana patuh sop 6090ae02a4a6a ni baru betul good job majlis pernikahan sheera iskandar dipuji ramai kerana patuh sop 6090ae032f26e ni baru betul good job majlis pernikahan sheera iskandar dipuji ramai kerana patuh sop 6090ae038fdfb

Kebelakangan ini ramai rakan selebriti dan influencer yang melanggar SOP sehingga mencetuskan kemarahan netizen, majlis pernikahan Sheera ini memang wajar dipuji kerana pematuhan SOP yang ketat dan terkawal.

Sumber : Instagram Abby Abadi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Sumber: HOTFM

Previous articleAnak 28 Org, lstri ke-4 Sedang Mngandung Lagi, Semuanya Tak Sekolah, Hidup Dalam Keadaan Sempit, Kot0r.
Next article“Seperti Nikah Kali Kedua” Cinta Berputik Semula, Saharul Ridzwan Mahu Ditemani Di Syurga

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here