Nampaknya bukan lah susah untuk menjadi penyanyi atau selebriti di Malaysia apabila seorang TikToker juga kini sudah mempunyai lagunya yang tersendiri.

TikToker berkenaan yang dikenali sebagai Suekhaizar turut terkenal di aplikasi TikTok kerana mempunyai pengikut sebanyak 1.3 juta.

Apa yang membuatkan ramai berasa terkejut ialah kerana lagu yang berjudul Aku Budak Girl itu bagaikan tidak sesuai dibawa oleh Sue ditambah pula dengan judul yang agak pelik.

Dalam masa yang sama, netizen turut tertanya-tanya tentang ciri-ciri yang perlu ada untuk menjadi seorang penyanyi.

Lagu berkenaan turut didengar mempunyai autotune yang terlebih sehingga membuatkan pendengar tidak dapat mendengar suara asli penyanyi tersebut.

Walaupun ramai yang mengec4m, tetapi penyanyi Baby Shima turut memberi kata-kata sokongan kepada Sue supaya beliau dapat meneruskan usaha dalam bidang nyanyian.

Image

Namun ada yang turut menyalahkan producer lagu berkenaan kerana dilihat seperti mempergunakan Sue untuk meraih populariti dan wang semata-mata.

bakat letak tepi gadis tiktok jadi penyanyi netizen kec3wa industri muzik senang buat duit 60b4897d32a75 bakat letak tepi gadis tiktok jadi penyanyi netizen kec3wa industri muzik senang buat duit 60b4897da9f28 bakat letak tepi gadis tiktok jadi penyanyi netizen kec3wa industri muzik senang buat duit 60b4897dd559d bakat letak tepi gadis tiktok jadi penyanyi netizen kec3wa industri muzik senang buat duit 60b4897f12658 bakat letak tepi gadis tiktok jadi penyanyi netizen kec3wa industri muzik senang buat duit 60b4897f3d787 bakat letak tepi gadis tiktok jadi penyanyi netizen kec3wa industri muzik senang buat duit 60b4897f94a1f bakat letak tepi gadis tiktok jadi penyanyi netizen kec3wa industri muzik senang buat duit 60b4897fc15b7

Bagi mereka, untuk menjadi penyanyi haruslah mempunyai bakat supaya karya yang dihasilkan itu akan membuatkan orang terus mengingatinya.

Tapi apa pun, mungkin disebabkan Sue merupakan pendatang baharu, kita harus berikan peluang kepadanya untuk memperbaiki kekurangan diri.

Sumber foto dan video: Twitter dan YouTube

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Hot Fm

Previous articlePernah jual bubur tepi tangga kampus, pelajar IPT puas hati dapat beli kereta idaman hasil berniaga air dengan kekasih
Next articleTul4r Wanita Kelantan Berl4gak Mengaku Tak Suka Solat, Skali Ada Netiizen B4ckup..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here