KUALA LUMPUR 2 Dis.- Pelakon, pengarah dan pelawak veteran, AR Badul, akui kec3wa dengan kenyataan yang mengatakan anaknya, allahy4rh4m Mejar Mohd. Zahir Armaya sebagai mufl1s.

Beliau menyifatkan kenyataan menantunya, Nour Shafinar Harun itu sebagai sesuatu yang meng4ibkan.

Tambah Badul atau nama sebenarnya Armaya Aman Ramlie, 71, apa yang menjadi persoalan kini bagaimana anaknya itu juga masih boleh berkhidmat dalam Angkatan Tentera Malaysia (ATM) selama ini.

“Tergamak dia meng4ibkan anak saya, sanggup dia mengisytiharkan anak saya sebagai mufl1is. Kalau dia cakap banyak hutang tidak mengapa lagi.

“Setahu saya kalau sudah diisytiharkan muflis seseorang itu tidak boleh bekerja dan kerajaan juga tidak akan terima. Disenarai hitamkan mungkin saya faham, ini mufl1s,” katanya kepada Utusan Malaysia.

Mengakui hubungan dengan balu anaknya itu kini renggang, kata Badul, apa yang menjadi kepentingan buatnya kini adalah masa depan dua lagi cucunya yang kini berada di Pahang.

“Jumlah anak arw4h tiga sahaja bukan lima, yang menjadi kepentingan kepada saya kini adalah masa depan dua lagi anak arw4h.

“Dakwaan dia menyimpan duit dua lagi anak arw4h rasanya tidak perlu berlaku memandangkan budak-budak itu mempunyai ibu sendiri,” katanya. – KUALA LUMPUR

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : mykmu.net

Previous article‘Bila Buka Lampu Rupa-Rupanya…’ – Ibu Terkejvt Tengok Bebola ‘Mata’ Anak Terkeluar
Next articleBayii Kembar Lesap

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here