Connect with us

Entertainment

Awie Hulur Bantuan Kepada Bekas Wartawan, PRO Di Majlis Aqiqah & Berendoi Putra Ahmad Andeeka

Published

on

Vokalis kumpulan rock legenda Wings, Datuk Awie mengucapkan rasa syukur kerana Majlis Aqiqah dan Berendoi anaknya, Putra Ahmad Andeeka berjalan lancar.

Pada majlis yang berlangsung pada Sabtu itu, Awie turut menyempurnakan majlis serahan bantuan Misi Kemanusiaan oleh Sayap-Sayap Wings, Awie Entertainment dan Rumah Produksi Merah.

Bantuan berupa barangan keperluan harian dan wang tunai diberikan kepada bekas-bekas wartawan dan PRO (pegawai perhubungan awam) yang pernah berkhidmat di dalam industri hiburan tanah air.

Majlis yang diadakan di Damai Hall, KLCC itu turut menganjurkan majlis berbuka puasa bersama Awie dan Wings.

“Alhamdulillah, segala yang dirancang berjalan lancar dan sempurna dengan izin Allah SWT. Saya juga berharap agar misi kemanusiaan Sayap-Sayap Wings sedikit sebanyak dapat meringankan beban sahabat-sahabat saya yang memerlukan.

“Sempena Ramadan ini saya juga ingin mengharapkan agar kita semua dapat mencari keberkatan dan kesempurnaan bulan seribu kemuliaan ini.

“Terima kasih juga kepada sahabat-sahabat yang sudi hadir memeriahkan majlis berendoi anak saya Putera Ahmad Andeeka pada hari ini,” katanya.

Foto: Facebook Awie

Video: yt dramatwo

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara