Pelakon, Zara Zya menganggap hantarannya di Instagram mempromosikan produk-produk berkaitan ben.tuk ba.dan bukanlah sesuatu yang keterlaluan.

Zara ketika dihubungi berkata, dia tidak boleh menutup mulut netizen yang men.ge.cam dan men.yelar tin.dakannya memuat naik kandungan yang dianggap tidak sesuai dengan imej bertudungnya.

wlkedwefwef scaled

Zara Zya Mempromosikan prodak

“Dari segi pemahaman saya, ia bukanlah keterlaluan, cuma segelintir rakyat Malaysia terlalu sen.sitif. Lebih-lebih lagi untuk produk sebegitu. Namun, terpulang kepada diri mereka sendiri. Saya pun tak boleh nak cakap banyak mengenai perkara itu,” katanya kepada Harian Metro.

Menurut pelakon serba-boleh ini, dia sentiasa melihat sesuatu dari sudut po.si.tif.

“Kalau kita pandang sesuatu dari sudut po.sitif, maka ia akan jadi po.si.tif. Kalau benda yang dipandang negatif, ia akan jadi negatif,” katanya.

klqwdqwdqwd

Di Instagram, terdapat segelintir netizen meluahkan rasa tidak selesa dengan beberapa hantaran Zara yang mempromosikan produk seperti memantapkan pung.gung dan pa.yu da.ra.

Ada juga pengikutnya di platform media sosial itu memohon maaf kerana terpaksa berhenti mengikuti akaun Instagramnya kerana tidak mahu melihat hantaran yang di.ang.gap sek.si.

Komen Netizen:

“Sori terpaksa unfollow..”

photo 2021 10 08 11 34 02

“tak habis-habis duk review camni..”

photo 2021 10 08 11 34 01 2

“Astaghfirullah, mende ni Zara..”

photo 2021 10 08 11 34 01

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

 

View this post on Instagram

 

A post shared by www.malaysiaprihatin.com (@zarazya)

Sumber: HM, IG ZaraZya

Previous articlePengantin Bncuh Mkanan Bayi Di Majlis Kahwin, Tawar Hati Nk Brsanding Sebab 2 kli ‘kena scam’- “Terkeluar seorang anak pula”
Next article“Bru tau ade pangkat Dato’ rupanya..”- Nak Beli Gelaran Datuk?, Akaun Bank Pun Tinggal RM1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here