Connect with us

Entertainment

“An4k Oh An4k Bertuah…”Kononya Nak Menguji Ank,Sekali Fasha Sandha Digig1t Jemyma

Published

on

Semalam dilaman instagram Fasha Sandha terdapat beberapa video menarik mengenai dua orang anaknya iaitu,Putri Raysha Jemyma 7 dan Putra Rayfal Ramli Rizal Ashram 8.

Semakin cantik dan kacak anak Fasha Sandha ini.Fasha yang cuba merakam gelagat dua anaknya yang sedang kusyuk bermain,tiba-tiba Fasha cuba beranikan diri untuk menguji anak-anak beliau.

Sambungan , kisah rekod semalam. Ni apa yang anak dara kecik ibu buat kat ibu😂

Anak oh anak bertuah… apapun ibu tetap sayang semua anak ibu tanpa berbelah bahagi..

😭

Hampa try buat tau, ingat tau.. rekod biasa ja, not with the music. Masa nak rekod adalah masa yang spontan..

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)


Teringin nak buat video ni.. jadi tengah hari tadi beranikan diri untuk uji anak2…Anak sulung ibu anak bertuah. Anak lelaki mmg sweet kannnn… tunggu lepas ni kita tengok anak nombor 2 sweet ka tak.. i love Rayfal sayang 💙

Jom hampa pun cuba buat tapi tips dia, masa uji tu jangan pasang music. Rekod biasa ja… dah lepas rekod baru edit dengan music… 💖

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)


Ternyata kedua-dua anak Fasha ini sememangnya mempunyai sikap yang berbeza.Pelbagai komen telah netizen berikan buat Fasha Sandha.

KOMEN NETIZEN:

 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Sumber:Instagram Fasha Sandha

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara