“Amyra Rosli sakit satu badan macam orang h4mil..”- Doktor Masih Buntu Punca Penyakit Amyra Rosli, ini Respon Amar Baharin

Menerusi satu perkongsian yang dikongsikan seorang pelakon terkenal ini di sosial media, Amar Baharin menyatakan kerisauan beliau terhadap isteri beliau yang merupakan pelakon terkenal juga, Amyra Rosli yang merupakan ibu kepada dua orang anak yang kini melawan sakit yang tidak diketahui punca. Kesakitan isteri beliau semakin terus selepas beliau terkena wabak penyakit yang begitu rapat di segenap negara iaitu Covid-19.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amar Baharin (@amarbaharin)

Difahamkan, walaupun pasangan suami isteri tersebut sibuk berkarya dengan melakonkan pelbagai watak, kerisauan yang jelas terpampang di wajah si suami itu makin jelas kelihatan apabila melihat kesakitan yang dialami oleh isterinya. Amyra Rosli yang dikatakan mendapat beberapa simptom akibat terkena wabak Covid-19 buat semua terkejut apabila Amar Baharin menyatakan bahawa isteri beliau sering mengadu sakit sendi dan seluruh badan dan mempunyai beberapa leb4m di bahagian kaki sentiasa membengkak seakan wanita h4mil. Batuk yang tiada henti juga membuatkan Amar Baharin berkongsi di sosial media belia untuk menanyakan penawar bagi penyakit isteri beliau..

Pelbagai ulasan diberikan seperti:

 

Walaupun sakit yang dialami oleh Amyra Rosli dikatakan berpunca dari wabak Covid-19, para doktor masih belum menemukan punca yang sebenar penyakit yang dialami oleh pelakon wanita tersebut. Pelbagai ikhtiar telah dilakukan oleh pasangan tersebut sehingga semua buntu dan cuba mendapat ikhtiar dari para artis dan peminat peminat mereka. Semoga Amyra Rosli cepat sembuh dan dapat berkarya seperti biasa..

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*