Leftenan Kolonel Bersekutu (PA) Dato’ Zaidah binti Awang atau A. Aida merupakan seorang penerbit dan pelakon Malaysia.

Beliau adalah pengasas dan pengarah urusan syarikat A. Aida Production, selain pernah membintangi 100 buah drama dan 3 filem di layar lebar. Nama sebenarnya, Zaidah binti Awang. Menggunakan nama komersial, Datuk A. Aida. Merupakan pengasas dan pengarah urusan syarikat A. Aida Production yang ditubuhkan pada tahun 2003.

Mendirikan rumah tangga sebanyak empat kali, kesemuanya berakhir dengan perceraian. Kali terakhir beliau bernikah dengan aktor muda, Ariff Aziz pada 21 Julai 2018 sebelum berpisah pada 25 April 2019.

Terbaru, menerusi entri terbaru nya, A Aida berkongsi dalam halaman Instagram nya, aktiviti bersenam untuk kecilkan paha. A Aida menulis ringkas kapsyen:

“Peha tengah besar,minggu ni kita kasi potong,dan inilah jalan terpantas nak kecikkan peha,turun dan naik bukit dan buat step tu,tapi makan nak kena jaga jugak..”

Jom lihat video dibawah:

Seringkali juga kita lihat ramai selebriti atau artis yang dikenakan kompaun gara gara tidak mematuhi SOP. Namum, ada juga netizen yang meninggalkan komen dalam halaman Instagram A Aida untuk memperingatkan dia agar mematuhi SOP. A Aida memaklumkan dia hanya bersenam berdekatan dengan rumah nya sahaja.

WhatsApp Image 2021 06 10 at 20.50.11

Tidak terlepas komen komen daripada selebriti selebriti yang lain, Wak Doyok juga turut memberi komen:

WhatsApp Image 2021 06 10 at 20.51.31

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja ya.

Sumber: IG A Aida

Previous article“Walaupun Seringgit, Walaupun Lima Ringgit..” – Ameng Spring Zahir Ucapan Buat Peminat
Next articleKali Ini Prof Muhaya tampil jelaskan secara teknikal yang ramai tidak tahu, Prof juga tidak sangka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here