A Aida Kongsi Aktiviti Kcilkan Paha, Sekali Wak Doyok Komen

Leftenan Kolonel Bersekutu (PA) Dato’ Zaidah binti Awang atau A. Aida merupakan seorang penerbit dan pelakon Malaysia.

Beliau adalah pengasas dan pengarah urusan syarikat A. Aida Production, selain pernah membintangi 100 buah drama dan 3 filem di layar lebar. Nama sebenarnya, Zaidah binti Awang. Menggunakan nama komersial, Datuk A. Aida. Merupakan pengasas dan pengarah urusan syarikat A. Aida Production yang ditubuhkan pada tahun 2003.

Mendirikan rumah tangga sebanyak empat kali, kesemuanya berakhir dengan perceraian. Kali terakhir beliau bernikah dengan aktor muda, Ariff Aziz pada 21 Julai 2018 sebelum berpisah pada 25 April 2019.

Terbaru, menerusi entri terbaru nya, A Aida berkongsi dalam halaman Instagram nya, aktiviti bersenam untuk kecilkan paha. A Aida menulis ringkas kapsyen:

“Peha tengah besar,minggu ni kita kasi potong,dan inilah jalan terpantas nak kecikkan peha,turun dan naik bukit dan buat step tu,tapi makan nak kena jaga jugak..”

Jom lihat video dibawah:

Seringkali juga kita lihat ramai selebriti atau artis yang dikenakan kompaun gara gara tidak mematuhi SOP. Namum, ada juga netizen yang meninggalkan komen dalam halaman Instagram A Aida untuk memperingatkan dia agar mematuhi SOP. A Aida memaklumkan dia hanya bersenam berdekatan dengan rumah nya sahaja.

Tidak terlepas komen komen daripada selebriti selebriti yang lain, Wak Doyok juga turut memberi komen:

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja ya.

Sumber: IG A Aida

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*