Connect with us

Artis

“Inilah Lelaki Yang Bertahan..” – Ameera Khan

Published

on

SELEBRITI media sosial, Ameera Khan kembali menjalinkan hubungan cinta bersama kekasihnya, FD Idzham baru-baru ini.

Sebelum ini, Idzham mendedahkan percintaan mereka terputus di tengah jalan pada Jun lalu disebabkan orang ketiga.

Menerusi Instagram (IG) Ameera, dia memuat naik sekeping foto bersama disertakan dengan kapsyen ‘berbunga’.

“Inilah lelaki yang bertahan dengan semua g1ila saya. Saya sayang awak selamanya,” tulisnya.

SEKALI ADIK KOMEN TARIK PERHATIAN RAMAI :

Gimme my shirt back

Selain itu, Ameera dan Idzham sudah saling mengikuti (following) di IG dan sering berkongsi momen manis di Instagram Stories.

Terdahulu, nama Ameera menjadi bualan ramai selepas tidak sengaja mendedahkan dia dan pasangan kini sudah tinggal bersama.

Pada bulan Mei lalu, Ameera dan Idzham baru sahaja menyambut ulang tahun hubungan mereka.

alaubagaimanapun, Ameera meluahkan rasa tidak puas hati dengan servis sebuah kedai bunga selepas pesanan yang dibuatnya gagal ditunaikan.

KOMEN NETIZEN :

why yall always break up tho

Little Miss Khan Rembat Baju, Bag Neelofa

Personaliti media sosial yang juga adik kepada Neelofa, Ameera Khan mencuri tumpuan wargamaya apabila memakai baju dan beg tangan kakaknya ketika keluar membeli barang keperluan harian.

Menerusi laman sosial Instagram, Ameera atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan (LMK) berkongsi foto tersebut untuk tatapan umum.

“Saya rasa kita akan makan pasta malam ni,” tulis LMK sebagai kapsyen. Namun apa yang menariknya apabila Neelofa turut meninggalkan komen pada foto tersebut.

Menerusi komen tersebut, ramai wargamaya yang terhibur apabila perbuatan rembat baju itu merupakan satu perkara yang sering dialami oleh adik-beradik perempuan.

Malah, foto baju Ameera dan komen Neelofa itu turut dikongsi oleh seorang pengguna di Twitter dan ia menjadi tular.

Rata-rata wargamaya boleh ‘relate’ dengan perbuatan tersebut dan berkongsi kisah rembat baju adik-beradik masing-masing.

“I takda adik-beradik perempuan pun selalu share tshirt dengan abang jahsjhajsjs,” kongsi seorang wargamaya.

“Aku bukan setakat kakak tapi bapak aku punya baju dengan kain pelikat pun aku pakai,” komen seorang wargamaya.

“Ni sebabnya rasa nak bl0ck kakak dekat IG sebenarnya hahahahahaha,” usik seorang wargamaya.

“Ye dah biase dah weh. Redho jela dah malas nak berwrestling bukan masuk otak pun kalau bagi w4rning,” kata seorang wargamaya.

“Nasib baik aku dengan adik-beradik semua tak sama size huhuhu. Aku paling kecil dalam keluarga dan adik aku lagi besar dari aku. Cuma tudung tu la selalu jadi mangsa,” luah seorang wargamaya.

Sehingga kini, foto Amira itu telah menerima hampir 50,000 tanda suka daripada warga Instagram.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Sumber : gempak

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara